PIESLĒGTIES    
    REĢISTRĒTIES FAQ     
Tagad ir 09 Sep 2010, 02:19

Visi laiki ir UTC + 2 stundas [ DST ]

Veidot jaunu tematu Komentēt  [ kopā 251 komentāri ]  Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Nākošais
Autors Sazināties
 Komentāra virsraksts: Re: FENIKSS, Drošības Policija un represijas pret mani
KomentārsIevietots: 04 Jan 2010, 02:47 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Pievienojies: 27 Aug 2008, 16:37
Komentāri: 590
Atrašanās vieta: Latvija!
Roberts Robežnieks rakstīja:
Es ticu tiem kuri pierada ka vinu vardiem var ticet.

Man tev šoreiz nekas nav jāpierāda, jo tev ir apbrīnojama spēja saskatīt iemeslus neticēt diezgan vienkāršām lietām, nemaz nerunājot par daudz sarežģītākiem gadījumiem.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 04 Jan 2010, 03:23 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Pievienojies: 30 Mar 2009, 22:11
Komentāri: 678
Roberts Robežnieks rakstīja:
Man vispar ir maniakala neticiba nacionalistiem un neo - nazi kad ar viniem sarunajoties vini seja ber pupu mizas pie tam inteligenti zema limeni tas vispar ir vaks.
Tapec ari man ir vaja ticiba sadiem faktiem.
Vienkarsi jusu uzvediba mani ir tadu padarijusi gan Crash meli un apmelojumi gan ari viss cits.

Nu Crash reiz izspļāva, ka tu tāds pajoliņs vien esot, diemžēl es tevis veidotājām tēmām esi pierādījis, ka viņam bija taisnība. 8-) Tāpēc tavi izteikumi, vismaz manā izpratnē nav uztverami nopietni arī šīs tēmas kontekstā.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 04 Jan 2010, 05:44 
Promesošs

Pievienojies: 04 Jan 2010, 05:40
Komentāri: 1
Nu un kurš(-a) Tev deva, lika tiesības mani internetos nozākāt par mentu?

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 04 Jan 2010, 08:50 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Pievienojies: 03 Jan 2010, 23:34
Komentāri: 31
CaMaRo rakstīja:
Ja neviens no blakuscilvēkiem nav cietis, es neredzu iemeslu, kāpēc lai nesadarbotos ar DP, ja tā ir iespējams glābt savu ādu, nekaitējot nevienam citam?

Šādus murgus pār lūpām dabūt nudien var tikai kosmopolīts.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 04 Jan 2010, 09:22 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

FENIKSS rakstīja:
No tā bija atkarīga ne tikai mana pakaļa, bet daudzu citu cilvēku pakaļa, iespējams pat tava! Štrunts ja tā būtu tikai mana! Un kā tu domā kur es varu vairāk ko izdarīt, cietumā vai brīvībā?

Mana pakaļa ir drošībā - par to vari būt drošs. Es spēju par sevi pastāvēt...un man nekad nav bijusi vēlme kļūt par DP 007 aģentu.
Pastāsti ko tad tu esi tādu izdarījis un domā darīt, lai būtu atšķirība no tā vai tu naudu no DP ņem cietumā vai brīvībā?

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 04 Jan 2010, 09:34 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

FENIKSS rakstīja:
1. Lai viņi nerealizētu savus draudus. 2. Lai liek mierā citus cilvēkus. 3. Uzzināt kā viņi strādā, kas vēl viņiem pienes ziņas. 4. Kaitēt viņiem par to ko viņi ir nodarījuši man un citiem cilvēkiem. No šiem četriem punktiem izdevās panākt tikai pirmos trīs. Trešais arī gan nepilnīgā veidā.

1) Laikam jau ļoti nopietni draudi bija...48 stundas DP "viesnīcā". Varēji taču ar tām žurkām tur ilgāk pasēdēt. Būtu gan maltītī sātīgu saņēmis, gan arī varbūt kautko ielietu. Un kas zin - varbūt arī kādu meiteni zem paduses tev pasviestu.
2)Ļoti cēli un varonīgi no tavas puses iestāties par citiem...mēs arī par Tevi iestājāmies, bet šķiet velti.
3)Te jau laikam notiek tavu bērnības sapņu piepildījums, jo tev no vienkārša Silakroga datortārpa tiek dota iespēja kļūt par 007 aģentu, ar atalgojumu 40-150 naudiņas mēnesī.

Pastāsti labāk kur un kā tērēji to netīro naudu!!?

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 04 Jan 2010, 09:43 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

FENIKSS rakstīja:
Tu spēj cīnīties ar DP patvaļu? Kāds to vispār spēj?

Mans pienākums ir cīnīties ar visām sabiedrības pabirām un vienmēr to esmu arī darījis. Bet pēc tevis rakstītā ir skaidrs, ka tu nespēj. Tavi argumenti, ka Tev nebija naudas advokātiem utt ir smieklīgi, jo Tev tika piedāvāta palīdzība. Bet nē..tu izvēlējies kļūt par 007

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 04 Jan 2010, 09:45 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Arturzz rakstīja:
tu protams piedod bet es esmu nedaudz vīlies, ja jau tu viņus tagad masko vaļā, tad priekš kam šitā slepenība un runāšana aplinkus? stāsti kā ir, ko tad viņi nodarija ka beidzot biji brīvs utt

un cik nu par to var spriest no pāris postiem forumā bet jau sākumā man tavs teksts likās vairāk pēc tādiem kaķa lāstiem pret DP pēc tam kad viņi kaut ko tev ne pa prātam izdarījuši, visticamāk nahuj pasūtijuši par nespēju izpildīt pienākumus ko droši vien labprātīgi uzņēmies, tas tā pat neņemot vērā pēdējos pret tevi vērstos komentārus

Nedomāju viss, ka FENIKSS pats meklēja ceļu uz DP

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 04 Jan 2010, 09:52 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

FENIKSS rakstīja:
Padomā ko runā! Pēc šādas apiešanās ar mani vēl es būtu gribējis pie viņiem strādāt! Pēc visa tā ko viņi ir nodarījuši latviešu tautai, man un maniem tuviniekiem un vēl daudziem citiem, kuri nebija tik drosmīgi lai par to paziņotu atklātībā.

Pats interesantākais ka viņi mani nesūtija nahui neskatoties uz manu nespēju.

Kā jau FENIKSS izteicās...viņam tajā laikā nebija neviena graša pie dvēseles. Varbūt tieši šis apstāklis bija noteicošais, lai kļūtu par 007

Pastāsti man lūdzu, ko DP ir nodarījuši taviem tuviniekiem? FENIKSS pamosties! Tavi teksti nudien jau sāk izraisīt zināmu smīnu! Runā konkrētāk ar faktiem, jo tu tāpat vairs nevari būt tur 007 :D

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 04 Jan 2010, 09:58 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Anna91 rakstīja:
Tas tiek darīts speciāli, lai sētu neuzticību nacionālistu starpā! Neļausimies, protams, ka žīdu provokācijām! Un tagad - kopējs apkampiens! :)

Protams, ka daudziem tas tagad ir gards kumoss viņu noziedzīgajās mutēs.
Uzskatu, ka FENIKSAM tagad vajadzētu mest visas kārtis galdā...nevis censties pilnveidot sev tik pašam saprotamo Andersena stāstījumu. Nenoliedzu, ka daļa taisnības tur ir...taču tas ir pieslīpēts stāstījums un daudzkas noteikti ir noklusēts.
Silakrogā vakari gari! Valdi, uzcep lielu palagu. Būs kas lasa!

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 04 Jan 2010, 10:02 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Rolands Augšpuls rakstīja:
Camaro. Dažbrīd vairāk māc šaubas par "nelūstošo" patiesumu. Pietiekami drosmīgs gājiens bija iesaistīties spēlītēs ar DP un pēc tam to publiski atzīt. Var jau kādi saukt to par nodevību un pārmetumiem mētāties. Var. Tādejadi tik lejot ūdeni uz dp dzirnavām. Gribētos jau arī man konkrētaāk zināt, kas konkrēti ir nodots. Ne jau personas, bet pozitīvā veikuma atreferējums sliktajiem onkuļiem. Varbūt kādreiz Fenikss pastāstīs.
Robert. Tu jau te forumā nevari muti savaldīt,-pļurkšķi kas tik uz mēles. Ta glabā kāds ko, ta sitīs kādu. Nu ja tie sitēji ir kādi,kas jūtas nodoti, tad tik pat labi var izrādīties dp pakalpiņi vai arī tādi, kam bail, ka Fenikss varētu ko vairak par citiem ziņotājiem pastāstīt. Gan pastāstīs, kad pienāks laiks.

Tieši tā! Vēlos lai Valdis nosauc šos citus ziņotājus! Bet izskatās, ka joprojām ir mazdūšības pārpilns.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 04 Jan 2010, 10:08 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

CaMaRo rakstīja:
Man kā neitrālajai pusei ir pilnīgi vienalga, kurš melo un kurš stāsta patiesību, tāpēc by default pieņemu, ka akmenī cirstas patiesības nav.

Tu jau runā kā vienmēr neiztrālais zviedrs. Pienāks laiks un tava neitralitāte arī slieksies laikam uz nodevēju pusi....tieši tāpat kā zviedri izdeva sarkanajiem suņiem latviešu leģionārus.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 04 Jan 2010, 10:10 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

FENIKSS rakstīja:
Un kāds no viņiem uzreiz nostučīs ka es esmu atklājies.

Aģenta cienīgs pieņēmums

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 04 Jan 2010, 11:59 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Pievienojies: 23 Nov 2009, 23:56
Komentāri: 226
Pat nelasot visus iepriekš rakstītos kom.,varu teikt vienu-Valdim mūsu atbalsts ,sapratne patreiz ir nepieciešams,kā ne kad.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 04 Jan 2010, 12:05 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Igors Šiškins rakstīja:
Pat nelasot visus iepriekš rakstītos kom.,varu teikt vienu-Valdim mūsu atbalsts ,sapratne patreiz ir nepieciešams,kā ne kad.

Igor, Valdim, atbalsts vienmēr ir bijis. Jautājums ir par to vai tas tika pienācīgi novērtēts. Uzskatu, ka Valdim tomēr būtu nepieciešams paaicināt visus tos cilvēkus par kuriem tika ziņots, un vismaz viņiem visu sīki un detalizēti izklāstītu un tad jau katrs no viņiem varētu izdarīt attiecīgos secinājumus.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 04 Jan 2010, 13:01 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Nacionālists rakstīja:
CaMaRo rakstīja:
Ja neviens no blakuscilvēkiem nav cietis, es neredzu iemeslu, kāpēc lai nesadarbotos ar DP, ja tā ir iespējams glābt savu ādu, nekaitējot nevienam citam?

Šādus murgus pār lūpām dabūt nudien var tikai kosmopolīts.

Paskaidro kas tur tik murgains, vai arī tev lielāka škrobe par pašu faktu, ka Fenikss piekritis sadarboties, nekā par to ko viņš tur darījis?

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 04 Jan 2010, 13:04 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Nacionālists rakstīja:
CaMaRo rakstīja:
Man kā neitrālajai pusei ir pilnīgi vienalga, kurš melo un kurš stāsta patiesību, tāpēc by default pieņemu, ka akmenī cirstas patiesības nav.

Tu jau runā kā vienmēr neiztrālais zviedrs. Pienāks laiks un tava neitralitāte arī slieksies laikam uz nodevēju pusi....tieši tāpat kā zviedri izdeva sarkanajiem suņiem latviešu leģionārus.

Bet tu runā, kā imperiālistiskais krievs, vai nu esi ar mums, vai pret mums. Piedod, bet tas ir ļoti šaurs skatījums uz lietām. Dzīvē eksistē arī pelēkie toņi, it īpaši šādos mazos strīdos.
Nacionālists rakstīja:
Igors Šiškins rakstīja:

Igor, Valdim, atbalsts vienmēr ir bijis. Jautājums ir par to vai tas tika pienācīgi novērtēts. Uzskatu, ka Valdim tomēr būtu nepieciešams paaicināt visus tos cilvēkus par kuriem tika ziņots, un vismaz viņiem visu sīki un detalizēti izklāstītu un tad jau katrs no viņiem varētu izdarīt attiecīgos secinājumus.

Ja jau esat personīgi pazīstami, varbūt aizej ciemos un izrunājies? Nē nu tā tīri cilvēcīgi noprasi visu ko gribi un tad jau redzēsi, melo vai nemelo.

Pēdējoreiz rediģēja CaMaRo 04 Jan 2010, 13:08. Kopumā rediģēts 2 reizes.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 04 Jan 2010, 13:05 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:

Pievienojies: 02 Sep 2008, 13:06
Komentāri: 1459
Atrašanās vieta: Ķeipene
Nacionālists rakstīja:
un tad jau katrs no viņiem varētu izdarīt attiecīgos secinājumus

Savukāt Tu jau savlaicīgi esi izdarijis?
Cik saprotu, tad visus nemaz tik vienkarši nevar vis kopā saaicināt.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 04 Jan 2010, 13:13 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Pievienojies: 22 Mar 2009, 00:31
Komentāri: 668
Atrašanās vieta: Atkritne
Protams, mēs visi protam gudri runāt! Bet kad pienāks grūti laiki, tikai tad redzēsim, kurš pirmais liksies zem tanka, t.i., kas ir kas. No vienas puses piekrītu Nacionālistam, ka tā nebija drosme pieņemt DP ziņotāja amatu (pierādās teiciens par to skaļo muti, un "klusajām rokām"), bet puisis glāba savu ādu. Ja godīgi, neliekuļosim - tad tā, vistacamāk, darītu lielākā daļa no mums (ieskaitot mani)... Bet Fenikss malacis, ka visu izstāstīja, un centās nenomelnot savējos! Par to viņam Paldies! Rezumējumam, manuprāt, jāpasaka Feniksam skaidri un gaiši, ka MĒS NEATBALSTAM Feniksa neonacistiskos komentārus internetā! Tas ir likuma pārkāpums un punkts. Un ja pārkāpj likumu, jāapzinās, ka to pārkāpj un jāuzņemās iespējamā atbildība!... Vai arī jāmāk likumu tā pārkāpt, ka to neviens neievēro ;) ... Jāpasaka arī to, ka mēs atbalstīsim Feniksu demokrātiskajās robežās, nevis, kā viņš grib, ka, lai viņu atbalstītu pat tad, kad viņš klaji ignorē ētikas robežas. Citādi, manuprāt, ir tā - Fenikss grib lai DP ievēro likumu, bet pats to negrib darīt. Tas ir apburtais loks. Tādēļ aicinu Feniksu piebremzēt - mūsdienās "demokrātija" nenozīmē visatļautību, t.i, pilnīgu vārda brīvību.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 04 Jan 2010, 13:38 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

CaMaRo rakstīja:

CaMaRo rakstīja:
Paskaidro kas tur tik murgains, vai arī tev lielāka škrobe par pašu faktu, ka Fenikss piekritis sadarboties, nekā par to ko viņš tur darījis?

Viennozīmīgi, ka man nav pieņemami tas, ka FENIKSS ir piekritis ar DP sadarboties. Es to nespētu NEKAD. Bet CaMaRo komentāri ir kā politīskajai prostitūtai...ūdeņaini...būs sarkanie pie varas - camaro būs sarkans un otrādi.
No camaro rakstītā "es neredzu iemeslu, kāpēc lai nesadarbotos ar DP, ja tā ir iespējams glābt savu ādu" izriet, ka viņš būtu pirmais, kas nodotu savus ideālus līdzko viņu kāds sāktu spiezt aiz ceļiem vai paņemtu stingrāk aiz rokas.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 04 Jan 2010, 13:47 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Rolands Augšpuls rakstīja:
Nacionālists rakstīja:
un tad jau katrs no viņiem varētu izdarīt attiecīgos secinājumus

Savukāt Tu jau savlaicīgi esi izdarijis?
Cik saprotu, tad visus nemaz tik vienkarši nevar vis kopā saaicināt.

Secinājumi, kurus izdaru ir tikai mani un man ir tiesības uz tiem, tāpat kā jebkuram pederastam līdz ko tas nonāk ārstu uzraudzībā. Otra lieta cik šie secinājumi pamatoti. Patreiz vairāk tomēr izsaku viedokli un redzējumu kā tas viss izskatās no malas.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 04 Jan 2010, 13:56 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Pievienojies: 01 Sep 2008, 20:09
Komentāri: 21
Atrašanās vieta: Smiltene, Rīga, Ogres raj!!!
Manā skatījumā visa DP ir "Sorosiešu" un citu antilatviešu kabatas organizācija, kuras mērķis ir iznīdēt visus nacionālistus, lai pavērtos ceļš masonu nākšanai pie varas mūsu zemē

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 04 Jan 2010, 13:57 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Anna91 rakstīja:
Protams, mēs visi protam gudri runāt! Bet kad pienāks grūti laiki, tikai tad redzēsim, kurš pirmais liksies zem tanka, t.i., kas ir kas. No vienas puses piekrītu Nacionālistam, ka tā nebija drosme pieņemt DP ziņotāja amatu (pierādās teiciens par to skaļo muti, un "klusajām rokām"), bet puisis glāba savu ādu. Ja godīgi, neliekuļosim - tad tā, vistacamāk, darītu lielākā daļa no mums (ieskaitot mani)... Bet Fenikss malacis, ka visu izstāstīja, un centās nenomelnot savējos! Par to viņam Paldies! Rezumējumam, manuprāt, jāpasaka Feniksam skaidri un gaiši, ka MĒS NEATBALSTAM Feniksa neonacistiskos komentārus internetā! Tas ir likuma pārkāpums un punkts. Un ja pārkāpj likumu, jāapzinās, ka to pārkāpj un jāuzņemās iespējamā atbildība!... Vai arī jāmāk likumu tā pārkāpt, ka to neviens neievēro ;) ... Jāpasaka arī to, ka mēs atbalstīsim Feniksu demokrātiskajās robežās, nevis, kā viņš grib, ka, lai viņu atbalstītu pat tad, kad viņš klaji ignorē ētikas robežas. Citādi, manuprāt, ir tā - Fenikss grib lai DP ievēro likumu, bet pats to negrib darīt. Tas ir apburtais loks. Tādēļ aicinu Feniksu piebremzēt - mūsdienās "demokrātija" nenozīmē visatļautību, t.i, pilnīgu vārda brīvību.

Nu man neviens neiestāstīs to, ka FENIKSA mērķis bija apgūt DP taktisku, kļūstot par SLEPENO aģentu. Kāds tur vēl aģents ja sūkstās par dažām negulētām stundām, sāpēm vēderā un varbūtību, ka tiks aizturēts uz 48 stundām? Tas nudien viss man liekas ANDERSENISKI.

Mans viedoklis ir, ka FENIKSS neizturēja un padevās...un tad esot šajā maucības ritenī, centās izkļūt no šīs pekles un nomazgāt to šmuci no savas miesas. Nezinu, vai ir pareizi sniegt tagad šīs ziepes un dvieli, ja reiz tas jau tika darīts, bet tikām nodoti.
Attaisnojums tam ka tika atņemti telefoni, dators utt ir murgs. Ir gan sabiedriskais transports, gan kaimiņi, draugi...zina taču dzīvesvietas adreses utt. Bet bija klusums....kāpēc FENIKSS klusēja, kad tika savervēts? Kāpēc nebija neviena (nu labi, ja nu es arī DP aģents FENIKSA acīs) kam FENIKSS uzticētu savu stāstu jau tad?

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 04 Jan 2010, 14:07 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:

Pievienojies: 13 Apr 2009, 00:12
Komentāri: 13
Nacionālists rakstīja:

Bet CaMaRo komentāri ir kā politīskajai prostitūtai...ūdeņaini...būs sarkanie pie varas - camaro būs sarkans un otrādi.

Muļķības, no Jūsu puses tā tagad ir vien prasta zākāšanās.
Nacionālists rakstīja:
nodotu savus ideālus līdzko viņu kāds sāktu spiezt aiz ceļiem vai paņemtu stingrāk aiz rokas.

Par ko gan?DP normālus cilvēkus liek mierā.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 04 Jan 2010, 14:10 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:

Pievienojies: 13 Apr 2009, 00:12
Komentāri: 13
USNUKUILIS rakstīja:
Manā skatījumā visa DP ir "Sorosiešu" un citu antilatviešu kabatas organizācija, kuras mērķis ir iznīdēt visus nacionālistus, lai pavērtos ceļš masonu nākšanai pie varas mūsu zemē

:D :D kā tad nacionālisti tagad kavē masonu nākšanu pie varas? :lol:

Profils Sūtīt e-pastu  
Parādīt komentārus, kas pievienoti:  Šķirot pēc  
Veidot jaunu tematu Komentēt  [ kopā 251 komentāri ]  Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Nākošais

Visi laiki ir UTC + 2 stundas [ DST ]

Forumā esošie

Lietotāji, kas šobrīd atrodas šajā foruma sadaļā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Šajā foruma sadaļā veidot jaunus tematus tu nevari
Šajā foruma sadaļā atbildēt uz tematiem tu nevari
Šajā foruma sadaļā rediģēt savus komentārus tu nevari
Šajā foruma sadaļā izdzēst savus komentārus tu nevari
Šajā foruma sadaļā ievietot paziņojumus tu nevari

Iet uz:  

Latvijas Reitingi

Izskata autori: John Olson un Jānis Iesalnieks
Darbojas ar phpBB 3 © 2008 phpBB Group
latviskoja Jānis Iesalnieks