PIESLĒGTIES    
    REĢISTRĒTIES FAQ     
Tagad ir 10 Sep 2010, 23:01

Visi laiki ir UTC + 2 stundas [ DST ]

Veidot jaunu tematu Komentēt  [ kopā 251 komentāri ]  Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Nākošais
Autors Sazināties
 Komentāra virsraksts: Re: FENIKSS, Drošības Policija un represijas pret mani
KomentārsIevietots: 02 Jan 2010, 15:49 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Pievienojies: 27 Jūl 2009, 10:47
Komentāri: 182
Kopuma saja raksta ir interesanti ka visi citi atskaitot Feniksu ir mega slikti.
Ja ari esmu filmejis pasakumus tikai lielako dalu lieku utube.
Ka ari nav man velme konfliktet ar valdoso varu un ta jau laikam ir si musu liela atskiriba Fenikss , jo esmu patriots un man patik dzivot sakartota vide nevis visu laiku raudzities uz iedomatu pretinieku par plecu uz sliktajiem judiem un homisiem.
Starpcitu nezinaju ka mobila telefona atnemsana un datora nonemsana trauce cilvekiem izmantot citus celus ka sazinaties ?
Vai ta ir musdienu datorgeeku butiba but bez ricibas brivibas ja nonem paris iekartas ?

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 02 Jan 2010, 15:56 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:

Pievienojies: 01 Sep 2008, 21:44
Komentāri: 1466
Laimīgu Jauno gadu, Robert! Kādēļ uzreiz tik skarbi? Ja Tavuprāt kas būtisks palicis nepateikts, var taču normāli pajautāt Valdim.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 02 Jan 2010, 15:58 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

FENIKSS rakstīja:
Es iesaku citiem cilvēkiem izmantot tehniskos aizsardzības līdzekļus, kad internetā paužat valdošai varai netīkamu viedokli. Mēs nedzīvojam brīvā valstī! Pēc iespējas mazāk izmantot mobilos telefonsakarus, jo caur tiem tiek noklausīti un izsekoti praktiski visi DP interesējošie cilvēki. Izvairieties no Draugiem.lv izmantošanas, jo to aktīvi izmanto drošības policija, tai skaitā lai lasītu jūsu privātās vēstules, izpētītu sociālo tīklu un intereses. Nelietojiet Skype un uTorrent, ļoti iespējams ka tajos ir backdoor. Nacionālistu pasākumos nefilmējiet un izvairieties no fotogrāfēšanas, jo ja pie jums būs kratīšana (Latvijā viss ir iespējams), tās kasetes nonāks DP arhīvos. Es savulaik pieļāvu tādu kļūdu un aktīvi centos iemūžināt latviešu patriotu pasākumus, kā rezultātā man tika izņemtas visas videokasetes.

Varbut vajag drizak izaugt no mulkigas ganisanas pret homoseksualiem un valdosas elites zakasanas tad varbut ari pret tevi civilizeti izturesies ?
DP nav tik daudz resursu lai visus uzmanitu es absoluti noraidu sadus tavus mulkigus uzsaukumus par izvairisanos no tehnikas lietosanu.
Ta vieta vienkarsi padoma par ko tu runa pirms zvani kadam vai ari padoma par alibi ka biji tusina un smaga pali un so visu samuldeji speciga emocianalitates uzpluda.
Ja protams dp uzmana katru feiku ka tik ne ta.
Darit ko viniem nav.
Ja un iespejams ka uz marsa ir dziviba.
Ja nefilmejiet lai neviens nezin par dizajiem nacionalistu pasakumiem kas pedejos 18 gadus tadus kalnus ir gazusi.
Jautajums kapec tu vienkarsi nevareji aizvert muti un pakluset ?
Tad kad tev prasija info vareji vienkarsi neatbildet.
Butu pasedejis paris gadinus varbut saprastu ka jabeidz tik berniskigi uzvesties.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 02 Jan 2010, 16:00 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

kalvis rakstīja:
Laimīgu Jauno gadu, Robert! Kādēļ uzreiz tik skarbi? Ja Tavuprāt kas būtisks palicis nepateikts, var taču normāli pajautāt Valdim.

Tapec ka Valdis no musas izpus ziloni manuprat un kartejo reizi maniakali parspile situaciju.
Ka jau tas raksturigs sados gadijumos.
Vina spriedumi ne mazakaja mera seit nav objektivi drizak gan smagi vienpuseji par to jau man ir dusmas jo es gribu objektivu skatijumu uz lietam.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 02 Jan 2010, 16:04 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

FENIKSS rakstīja:
Anna, es nekur neesmu aicinājis nogalināt žīdus vai citus man nepatīkamus radījumus. Tas ka man patiktu redzēt ka viņi nokrīt pēc izšautas aptveres nav nekāds noslēpums. Un tas arī nav nekāds aicinājums. Un es tik tiešām uzskatu ka cilvēktiesības var ierobežot pēc etniskā principa, un savos uzskatos es neesmu viens. Tā arī uzskata ANO, kas savulaik savā konvencijā pieļāva ka var atkāpties no cilvēktiesībām tādā apmērā kāds ir nepieciešams, ja tiek apdraudēta kādas tautas pastāvēšana. Latviešu pastāvēšana šobrīd ir apdraudēta. Un tas cik tālu drīkst atkāpties ja nekļūdos nav noteikts.

Esi vispār lasījusi tos manus komentārus par ko mani apsūdz vai arī klausies tajā ko par mani stāsta mani ienaidnieki?

Par uTorrent runājot es vairākās vietās par to vēlējos informēt interneta lietotājus. uTorent oficiālajā foruma mana tēma momentā pazuda, diskcryptor.net forumā paši izlasiet kā tikko pēc manis piereģistrēts lietotājs profesionāli izjauc diskusiju, maldinot lietotājus un ievietojot "palagus" ar bildēm: http://diskcryptor.net/forum/index.php?topic=482.0

Mes paslaik lasam tavus murgus ko tu mums te stasti.
Ja varbut var skirot pec etniska principa tikai to var darit lielvalstis nevis mazas tautas kam nav ne varas ne ari militara speka.
Iesaku parcelties uz Krieviju un rakstit etniskus fantastikas romanus gan jau tevi sapratis.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 02 Jan 2010, 16:08 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

FENIKSS rakstīja:
To ka netā kačā var pateikt ar jebkuru torrent klientu. Šeit runa ir par backdoor jeb remote access trojāni iekš uTorrent. Es tikai brīnos kā mūsējie dēpisti tikuši zināt kā to izmantot. Laikam ārvalstu specdienesti padalījušies ar saviem noslēpumiem, jo šaubos ka mūsējie "melnie mētelīši" pašrocīgi šantažēja uTorrent izstrādātājus lai tajā programma ievieto to kaitīgo kodu.

Par ko Rolands pasmaidīja nezinu. Varbūt par homoseksuālistu atšķirīgo etnisko izcelsmi (anālās dzemdības?!?) vai varbūt ko tādu ko nevaru uzreiz iedomāties.

Uzskati ka dp nespej noalgot programmetajus kas stradatu vinu laba ?
Tavi ideali rup kadiem 10k cilvekiem lv un visi parejie stradas par normalu atalgojumu ja nepamaniji valsti ir bezdarbs un lielais dalai koderu ir vienalga kam strada svarigi ka var nopelnit.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 02 Jan 2010, 16:13 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

FENIKSS rakstīja:
Vispār sakarā ar šiem notikumiem es pilnā nopietnībā apsveru iespēju lūgt politisko patvērumu Baltkrievijā, Irānā vai Libānā. Jo šeit man nav ne tikai darba vai kaut teorētiskas iespējas tādu dabūt un nodrošināt sev cilvēka cienīgus dzīves apstākļus, un vēl tam visam pa virsu šī varas iestāžu izrīcība.

Ja kādam ir zināms kas vairāk kādā veidā to lūgt vai valstis kas man varētu dot politisko patvērumu, lūdzu rakstiet privāto ziņu.

Vēl jau ir tā otra krimināllieta, kur mani un Birzi neatlaidīgi centās notiesāt par olu dalīšanu protestētājiem geju praida laikā. Visas tiesu instances mani attaisnoja, bet valsts kā kompensāciju man izmaksāja tikai 90Ls, lai gan advokātam esmu iztērējis 425Ls. Rīt kad nenāks miegs sīki un smalki uzrakstīšu arī par to lietu.

Uz prieksu dodies projam es domaju ka mums tadus homofobistus ka tevi un pula musinatajus nevajag mums vajag cilvekus kas tic ka ir izeja un ka mes spejam uzvaret.
Ja ir interese par darbu atraksti privati draugos vai piezvani.
Tikai bridinu tev naksies darba apstaklos tikties ar taviem milotajiem okupantiem vai ka tu vinus sauc ja tas tev nepatik iesaku tities pec iespejas atrak prom jo tadi ka tu nav vajadzigi.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 02 Jan 2010, 16:25 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:

Pievienojies: 02 Sep 2008, 13:06
Komentāri: 1459
Atrašanās vieta: Ķeipene
Robert, gadijumā neesi nesen ar Crash ticies?

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 02 Jan 2010, 16:42 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Pievienojies: 27 Aug 2008, 16:37
Komentāri: 590
Atrašanās vieta: Latvija!
Roberts Robežnieks rakstīja:
Kaut kas te nav tirs.
Neuzskatu ka dp ir tik stulbi ka tu to Valdi pasniedz.
Tavs raksts ir jalasa diezgan ar kritisku skatienu jo daudzas nianses liek spriest par neticibu tev.
Negaidi ka akli ticesu visam ko stasti.
Varētu ko konkrētāk?
Kopuma saja raksta ir interesanti ka visi citi atskaitot Feniksu ir mega slikti.
Kas ir tie visi citi mega sliktie, izņemot DP?
Ja ari esmu filmejis pasakumus tikai lielako dalu lieku utube
Man arī daudz kas ir youtube, ir video no citiem cilvēkiem kas bija izplatīti tikai starp savējiem. Jebkurā gadījumā Birze man uzreiz teica ka par tiem video lai es neuztraucos.
Ka ari nav man velme konfliktet ar valdoso varu un ta jau laikam ir si musu liela atskiriba Fenikss , jo esmu patriots un man patik dzivot sakartota vide nevis visu laiku raudzities uz iedomatu pretinieku par plecu uz sliktajiem judiem un homisiem.
Nu nu, lai tā būtu. To jau mūsu tautas ienaidniekiem arī vajag.
Starpcitu nezinaju ka mobila telefona atnemsana un datora nonemsana trauce cilvekiem izmantot citus celus ka sazinaties ?
Vai ta ir musdienu datorgeeku butiba but bez ricibas brivibas ja nonem paris iekartas ?
Visi telefoni bija saglabāti telefonā un rezerves kopijas datorā. Atņemtas tika arī datortīkla iekārtas un pat barošanas vadi, lai tikai nevarētu uzreiz sakontaktēties ar cilvēkiem. Gadījumā zini kur es dzīvoju? Man nav tik vienkārši kā iesēsties tramvajā un pēc 20 min būt vajadzīgajā vietā.
Varbut vajag drizak izaugt no mulkigas ganisanas pret homoseksualiem un valdosas elites zakasanas tad varbut ari pret tevi civilizeti izturesies ?
Es domāju ka 1980-to gadu padomju savienībā tu man jautātu vai nebūtu laiks izaugt no muļķīgās gānīšanās pret padomju iekārtu un krievu okupantiem, tad arī VDK mani liktu mierā.
DP nav tik daudz resursu lai visus uzmanitu
Drīzāk latviešu nacionālistiem nav tik daudz resursu lai DP viņus visus nespētu uzmanīt.
padoma par alibi ka biji tusina un smaga pali un so visu samuldeji speciga emocianalitates uzpluda
Zināji ka atrašanās alkohola reibumā ir vainu pastiprinošs apstāklis? Un tu tiešām gribi lai savas tautas interešu aizstāvēšana tiktu pasniegta kā alkānu un trako izdarības? To čeka kādreiz tā pasniedza, ka sarkanbaltsarkano karogu ciena tikai alkoholiķi vai trakie.
Jautajums kapec tu vienkarsi nevareji aizvert muti un pakluset ?
Tad kad tev prasija info vareji vienkarsi neatbildet.
Butu pasedejis paris gadinus varbut saprastu ka jabeidz tik berniskigi uzvesties.
Hmm, a ja tevi paņemtu kad tu savai ģimenei esi kritiski vajadzīgs? Varēju neatbildēt, bet tad man vēl piešūtu n-tās krimināllietas, es jau nezinu ko tie dēpisti bija izdomājuši. Un brīvībā es varu izdarīt daudz vairāk nekā cietumā. Es tur labprāt sēdētu ja būtu par ko, piemēram uzlaidis gaisā bariņu ar treknajiem, nevis uz nepatiesu apsūdzību pamata.
Tiesam esi idiots vai tikai tadu telo ?
Uzskati ka dp nespej noalgot programmetajus kas stradatu vinu laba ?
Tavi ideali rup kadiem 10k cilvekiem lv un visi parejie stradas par normalu atalgojumu ja nepamaniji valsti ir bezdarbs un lielais dalai koderu ir vienalga kam strada svarigi ka var nopelnit.
Vai tiešām tu domā ka uTorrent programmē DP algoti programmētāji no Latvijas? Es varbūt tēloju idiotu, bet kādam neslikti sanāk arī bez tēlošanas...
Ja ir interese par darbu atraksti privati draugos vai piezvani.
Tikai bridinu tev naksies darba apstaklos tikties ar taviem milotajiem okupantiem vai ka tu vinus sauc ja tas tev nepatik iesaku tities pec iespejas atrak prom jo tadi ka tu nav vajadzigi.
Dažs labs okupants ir sakarīgāks par dažu labu latvieti. Vienkārši okupants šeit nedzīvo savās mājās... Mājas ir ne tikai adrese kur ir līdzingā paņemts dzīvoklis, mājas atrodas tajā vietā, kur ir Dzimtene. Un krievu okupantiem Dzimtene atrodas uz austrumiem nevis Latvijā!

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 02 Jan 2010, 19:34 
Promesošs
Lietotāja profilbilde

Pievienojies: 02 Jan 2010, 19:17
Komentāri: 1
Atrašanās vieta: Vācija
Tas, ka DP izņem visu, arī to, kas nav attiecināms uz lietu, esmu piedzīvojusi. Manā lietā bija pat kā pierādījums klade, ko 13 gadu vecumā rakstīju (klasesbiedru novēlējumi, ģitāras tabi, kāds bija iezīmējis pentagrammu...). Lai gan kratīšanas orderī bija rakstīts "radu naidu kurinoši materiāli", tika izņemtas arī tēva spēļmantiņas- noklausīšanās ierīces un kameras, pat orģinālie mūzikas diski, man liekas, ka daļa cd pat netika atdoti. Datora un daudz kā cita mājās jau nebija, paldies dievam.
DP darbība kā tāda ir apsurda (tendencioza un vērsta nepareizā virzienā) un kontakts ar viņiem (kas gan bija super minimāls pateicoties advokātam, vecākiem) man lika saprast, ka vislabāk ir neticēt nevienam. Un jo sevišķi tiem, kas jau tur reiz pabijuši. Varbūt skarbi? Bet man liekas skarbi redzēt savu vārdu pieminam no cilvēka, kuru dzīvē esmu redzējusi labi ja pāris reizes un arī bez nekāda personīga kontakta. Un vēl pie tam laika posmā, kad jau biju pabijusi labu laiku neLatvijā.

-Agnese

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 02 Jan 2010, 19:50 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:

Pievienojies: 01 Sep 2008, 13:00
Komentāri: 537
Atrašanās vieta: Rīgā
Interesants fragments no Article 19 izpilddirektores Agneses Kalamardas (Agnes Callamard) uzrunas par naida runas un rasisma jautājumiem:

ARTICLE 19's 20 years experience shows that restrictions on freedom of expression, including hate-speech legislations, rarely protect us against abuses, extremism, or racism. In fact, they are usually and effectively used to muzzle opposition and dissenting voices, silence minorities, and reinforce the dominant political, social and moral discourse and ideology. This is especially true in period of high stress level and duress, as currently and globally experienced.
In other words, these laws are not, never, the alternative to an actual commitment and policies to protect and fulfill the right to equality. The appropriate answer to hate speech is not just more anti-hate speech regulations and restrictions – but first and foremost policies and actions to tackle the causes of inequality in all its forms and colors and to empower those whose right to equality and to be free from racism is attacked or undermined.

To vajadzētu izlasīt Annai Strojai.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 02 Jan 2010, 19:56 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Ja vēlies vārdus varu nodzēst. Tā pat tagad tas visiem ir zināms. Manā gadījumā arī viņiem lielu interesi izraisīja vecas klades, tikai tās netika izņemtas. Izņemti tikai n-tie CD diski, no tiem divi netika atdoti - Windows Longhorn un oriģinālais Windows 2000 disks. Izņemtas arī tika videokasetes ar ģimenes videoierakstiem.

DP ļoti interesē cilvēku personīgās mantas un kontakti, jo tā viņi var uzzināt cik tālu un kuram tiek izplatīts disidentisma vīruss un kas tam cilvēkam interesē.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 02 Jan 2010, 20:03 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Pievienojies: 22 Mar 2009, 00:31
Komentāri: 668
Atrašanās vieta: Atkritne
ir nu gan maukas tie DP... Tieši tapēc es ģimenes fotogrāfijām ik pa pusgadu taisu kopijas 3 eksemplāros: vienu datorā, otru internetā, un trešo diskos.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 02 Jan 2010, 20:05 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Interesanti, ko viņi dara ar konfiscēto nerātno saturu? :mrgreen: Ne jau nu ziedo labdarībai...

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 02 Jan 2010, 20:15 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Anna91 rakstīja:
Interesanti, ko viņi dara ar konfiscēto nerātno saturu? :mrgreen: Ne jau nu ziedo labdarībai...

Sēž mājās un skatās. Konkrēti runājot par vecajām VHS videokasetēm kad Lorencam prasīju kāpēc viņš viņas neatdod, viņš teica ka viņam mājās viņas stāv un ka viņš vēl viņas nav noskatījies. Nezinu vai viņš krimināllietā izņemtos priekšmetus drīkstēja vest pie sevis uz mājām.

Lorencs dzīvo kaut kur pierīgā, uz Ķekavas pusi. Tā ir kad viņam darbs DP beidzas 17:00 un nespēj noskatīties to ko pats ir sagrābies.

Ja runājam par konkrēti nerātnu saturu, pāris gadus atpakaļ vienam uzņēmumam pirātisma apkarotāji veica pārbaudi un arī konfiscēja VHS videokaseti ar uzņēmuma darbinieka sievas gultas izdarībām. Vēlāk tas materiāls ar policijas darbinieku gādību nonāca internetā bet tā laikam arī viss noklusa. Laikam negribēja ka ir plašs skandāls un viņa video noskatās visa valsts.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 02 Jan 2010, 20:40 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Normāli :D

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 02 Jan 2010, 21:20 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Pievienojies: 26 Aug 2008, 10:53
Komentāri: 720
Atrašanās vieta: Rīga, Latvija
Citāts:
Nobeigumā es gribētu atvainoties tiem cilvēkiem, kurus biju spiests pieminēt savos zinojumos:

Patīkami tai sarakstā neredzēt savu vārdu, hehe.

Laikam labi, ka izsenis nekādus pret pašu konspiratīvus materiālus pie sevīm neglabāju.

Citāts:
Robert, gadijumā neesi nesen ar Crash ticies?

Nē, mēs neesam tikušies. Ja būtu, nez' vai tas būtu labi beidzies.

Un vispār dīvains jautājums :|

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 02 Jan 2010, 21:27 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:

Crash rakstīja:
Un vispār dīvains jautājums

Tāds neattapīgs pēkšņi esi?

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 02 Jan 2010, 23:56 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Crash tas jau tikai pierāda ka tu nekad neesi bijis spējīgs izkāpt ārā no runāšanas par darīšanu ja jau neesi šeit figurējis.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 03 Jan 2010, 00:05 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Savā ziņā šeit piekritu Agnesei.
Fenikss jau izskatas ka ir publicējis so te zinamai ka tadai ietekmes paradisanai cik vins ir kruts.
Ja godigi nesaprotu kapec vispar ir tur apaksa tie vardi jaraksta ?
Tagad sanak ka pateicoties tavam rakstam tiek izvazata info pa visu lv klaji publiski.
Jo daudzus no tiem cilvekiem kas piemineti es lidz sim vel nebiju dzirdejis un tas var viniem sagadat nepatiksanas ja ir sasniedzami.
Ja nenoliedzu ka es ari esmu bijis plapigs tikai es vienmer esmu runajis tikai tad ja man nav bijis aizliegts runat un tikai slegtam cilveku lokam nevis tik publiski.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 03 Jan 2010, 00:16 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Robert, izskatās ka tu esi pa šo gadu sagājis sviestā! Man patiesi tevis ir žēl. Likās ka esi spējīgs un domājošs kadrs. Laikam par daudz esi aizdomājies. Nu ko, man vairs nav ko teikt...

P.S. lūdzu neuzskati šo manis teikto par parastu apņirgšanu vai apvainojumu. Ņem to vērā un centies tikt skaidrībā, vispirms ar savām domām!

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 03 Jan 2010, 00:17 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Fēnikss cik zinams tu dzivo Ramava tas ir tads miests Rigas pievarte neticu ka tur nevienam nav interneta vai ari ka nevar aiziet pie kaiminiem un pateikt hallo veci man atnaca slikta valdiba atnema kompi izpalidziet tapec nevajag man te.
Mēs nedzivojams psrs laikos.
Nevar salidzinat ceku ar DP tas tomer ir divas dazadas iestades.
Tevi tak ne sita un spidzinaja un tu nekur nepazudi.
Man pie d***** ka pasniedz kaut kada iestade kas apmelo saproti ja tu nevaretu uzvaret tad necinies.
Ja alko lietosana ir vainu pastiprinosa es to zinu tikai te jau vismaz varetu saskatit huliganismu nevis planveida naida pausanu par to jau iet runa.
Pie tam nav noslepums ka latviesu jauniesi ir alkoholiki un ne jau nu patrioti butu tie mazakie kodeji.
Jautajums ko tu briviba esot esi tadu mums interesantu paveicis ?
Ka tu gatavojies kompenset to cilveku vardus ko esi seit uzrakstijis vai esi padomajis ka tagad vinu darba deveji var redzet ka luk vini ir kada saistiba ar tadu cilveku ka tu ?
Uttorrent var uzlaust ari ne parak apmaksats cilveks.
Neviena proga jau nav drosa pats jau tikai mulkigu paniku te par temu cel un viss.
Ja izskatas ka tu joprojam dzivo uz meeness iesaku pastradat kadreiz realitate nevis tikai nemties ar mobilo telefonu pardosanu banditiem.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 03 Jan 2010, 00:18 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

FENIKSS rakstīja:
Robert, izskatās ka tu esi pa šo gadu sagājis sviestā! Man patiesi tevis ir žēl. Likās ka esi spējīgs un domājošs kadrs. Laikam par daudz esi aizdomājies. Nu ko, man vairs nav ko teikt...

P.S. lūdzu neuzskati šo manis teikto par parastu apņirgšanu vai apvainojumu. Ņem to vērā un centies tikt skaidrībā, vispirms ar savām domām!

Ja esmu sagajis taja sviesta ko sau par realitati.
To jau esmu tev daudzas reizes teicis.
Tikai skatos ka svaki pielec.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 03 Jan 2010, 00:20 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:

Jo daudzus no tiem cilvekiem kas piemineti es lidz sim vel nebiju dzirdejis un tas var viniem sagadat nepatiksanas ja ir sasniedzami

Tas ir no sērijas "stulbs un arvien stulbāks"?

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 03 Jan 2010, 00:25 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Fēnikss cik zinams tu dzivo Ramava tas ir tads miests Rigas pievarte
Labi zini ka dzīvoju Silakrogā, tas ir tāds miests pavisam uz otru pusi.
nevar aiziet pie kaiminiem un pateikt hallo veci man atnaca slikta valdiba atnema kompi izpalidziet tapec nevajag man te.
Kaimiņi un draugi palīdzēja, visi kā viens. Latvietis, krievs vai pusžīds, visi bija ar mani. Diemžēl manu tehniku tas nepalīdzēja ātrāk atgūt..
Mēs nedzivojams psrs laikos.
Iespējams dzīvojam vēl sliktākos laikos... Agrāk bija vienkārši, nagu maukšanas no viņu puses un iešana mežā ar šmaiseri no manas puses. Tagad ir daudz sarežģītāk...
Tevi tak ne sita un spidzinaja un tu nekur nepazudi.
Psiholoģiskā spīdzināšana ir daudz nežēlīgāka un grūtāk panesama par fizisko, ja neesi izjutis uz savas ādas abas no tām tad tev to laikam nesaprast. Latvijas republikas Drošības Policija pret mani pielietoja pirmo...
Uttorrent var uzlaust ari ne parak apmaksats cilveks.
Izdari to, gaidu linku uz tā R.A.T. klientu, ja zini par ko iet runa.
Ja izskatas ka tu joprojam dzivo uz meeness iesaku pastradat kadreiz realitate nevis tikai nemties ar mobilo telefonu pardosanu banditiem
Es joprojām dzīvoju realitātē, un šeit pīt iekšā personīgās un biznesa lietas ir pilnīgi nevietā.

Profils Sūtīt e-pastu  
Parādīt komentārus, kas pievienoti:  Šķirot pēc  
Veidot jaunu tematu Komentēt  [ kopā 251 komentāri ]  Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Nākošais

Visi laiki ir UTC + 2 stundas [ DST ]

Forumā esošie

Lietotāji, kas šobrīd atrodas šajā foruma sadaļā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Šajā foruma sadaļā veidot jaunus tematus tu nevari
Šajā foruma sadaļā atbildēt uz tematiem tu nevari
Šajā foruma sadaļā rediģēt savus komentārus tu nevari
Šajā foruma sadaļā izdzēst savus komentārus tu nevari
Šajā foruma sadaļā ievietot paziņojumus tu nevari

Iet uz:  

Latvijas Reitingi

Izskata autori: John Olson un Jānis Iesalnieks
Darbojas ar phpBB 3 © 2008 phpBB Group
latviskoja Jānis Iesalnieks