PIESLĒGTIES    
    REĢISTRĒTIES FAQ     
Tagad ir 09 Sep 2010, 02:27

Visi laiki ir UTC + 2 stundas [ DST ]

Veidot jaunu tematu Komentēt  [ kopā 251 komentāri ]  Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Nākošais
Autors Sazināties
 Komentāra virsraksts: Re: FENIKSS, Drošības Policija un represijas pret mani
KomentārsIevietots: 03 Jan 2010, 01:22 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:

Pievienojies: 04 Okt 2008, 20:31
Komentāri: 586
FENIKS' a uzrakstītais ir vēl viens apliecinājums aizdomām, ka DP var saukt par KP (Kremļa policiju).
Kā parasti, visu labi apraksta Juris.
Valža doma, ka viņam jālaižas uz Baltkrieviju vai Irānu, ir muļķīga.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 03 Jan 2010, 03:49 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:

Pievienojies: 01 Sep 2008, 13:00
Komentāri: 537
Atrašanās vieta: Rīgā
Nebūtu es kritiskās tolerances* piekritējs, man arī liktos interesanti lasīt kādi jaunieši ir Fēniksa aprindās (tātad ar neonacistisku noslieci) un tik tiešām kādam tas varētu noderēt, lai ietekmētu šo cilvēku darba vai sabiedrisko dzīvi. Bet lai Fēnikss pats atbild par šādu publikāciju. Manuprāt katram ir tiesības pašam pateikt vai neteikt kas viņš tāds ir, riskējot ar abu variantu sekām.
Es, piemēram, deklarēju, ka esmu klasisks liberālis- libertārietis, atzīstu t.s. vieglās narkotikas legalizāciju, jo esmu tos lietojis pa laikam, izklaidei, jau no studiju gadiem ASV hipiju laikos, atzīstu arī opiātu legalizāciju kā kaitējuma mazināšanas pasākumu (narkomāns, kas var nopirkt sev devu aptiekā neies zagt, ietaupīsim uz cietumu rēķina). Es esmu heteroseksuālis bez naida un aizspriedumiem pret cilvēkiem, kas tādi nav. Esmu dzīvojis un strādājis starp tumšādainiem cilvēkiem, audzis kopā ar ebrejiem-žīdiem, pieradis jaunībā pie ļoti daudzveidīgas sabiedrības (Rīgā, salīdzinot ar jebkuru ASV pilsētu pilsētas normālā ainā neredzam tumšādainos, cilvēkus no Āzijas). Lai domā katrs par mani, ko grib. Esmu gatavs argumentēti aizstāvēt savu viedokli.
Fēniksa vietā es laistos uz ASV, jo tur ebreju dibinātā American Civil Liberties Union (ACLU) advokāti aizstāvētu viņa tiesības pauzt savu viedokli, tāpat kā viņi 1970s gados aizstāvēja ASV nacistu partijas tiesības rīkot gājienu Skokijas pilsētā, kur dzīvoja daudz ebreju un holokaustā izdzīvojušie.

*kritiskā tolerance -- es kritizēju viedokļus, kurus turu par aplamiem vai pretīgiem, bet pieciešū/tolerēju to neierobežotu izpausmi, jo vēl bīstamāk un pretīgāk ir viedokļus cenzēt un aizliegt.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 03 Jan 2010, 04:04 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Pievienojies: 27 Aug 2008, 16:37
Komentāri: 590
Atrašanās vieta: Latvija!
Nebūt ne visi minētie cilvēki ir ar man līdzīgiem uzskatiem. Ir arī web lapas izstrādātāji kas nedaudz piepalīdzēja uzlabot uzbrukums.lv lapu bet citādi nekādi nav saistīti ar politiku. Piemēram bija gadījums kad man zvanīja Lorencs un vēlējās lai es uzrakstu viena web dizainera mobilā telefona nummuru, itkā tas viņam esot vajadzīgs lai ierakstītu atskaitēs. To nummuru tā arī viņam neiedevu, jo īstenībā viņi gribēja noklausīties webdizainera telefonsarunas... Nožēlojami.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 03 Jan 2010, 13:25 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:

Pievienojies: 10 Sep 2008, 12:06
Komentāri: 159
Stāsts izklausās patiess. Arī DP darbinieku uzvārdi par to liecina. Protams, labi, ka cilvēks tagad ir atzinies, tomēr tas nemaina faktu, ka glābjot savu ādu Valdis ir ziņojis par saviem paziņām.
Savulaik arī mani ir mēģinājuši vervēt gan DP, draudot ar Kluba darbības sarežģīšanu, gan mūsu avīzes "Latviešu Patriots" slēgšanu, gan lietas safabricēšanu pret mani. Arī MPD ir piedāvājis "abpusēji izdevīgu sadarbību". Brīdī, kad kaut kam tādam piekrītam, esam nodarījusi ļaunumu nacionālajiem spēkiem un mūsu Latvijai. Tā jau arī ir tā cīņa, par kuru mēdzam runāt, te arī parādās, vai mūsu pārliecība ir pietiekami stipra, vai esam gatavi ziedoties.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 03 Jan 2010, 13:45 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:

Pievienojies: 02 Sep 2008, 13:06
Komentāri: 1459
Atrašanās vieta: Ķeipene
Jāni! Nav divu vienādu situaciju, tapēc ir grūti salīdzināt.
Jautajums,- ko tad tādu ir noziņojis?
Šajā minētajā laika posmā džkārt ieminejos Valdim, ka vai nu bez te minetajam lietām ir iztikts. Neatceros konkrētas atbildes, bet tas ka man šis viss nebija nekāds pārsteigums, laikam jau tajās bij ietverts!

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 03 Jan 2010, 13:50 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Pievienojies: 25 Okt 2007, 02:29
Komentāri: 3141
Jānis Sils rakstīja:
Protams, labi, ka cilvēks tagad ir atzinies, tomēr tas nemaina faktu, ka glābjot savu ādu Valdis ir ziņojis par saviem paziņām.

To varētu attaisnot gadījumā, ja cilvēks kļūtu par dubultaģentu. Tādā gadījumā tas būtu pat vērtīgi. Taču tas būtu pa spēkam tikai nedaudziem - dubultaģenta darbība prasa ļoti spēcīgu raksturu, pašuzupurēšanos, viltību un arī bez laimes neiztikt.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 03 Jan 2010, 13:54 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:

Jānis Iesalnieks rakstīja:
dubultaģenta darbība prasa ļoti spēcīgu raksturu, pašuzupurēšanos

Un upurus, tak laikam, kas ir pats neizdarāmākais un grūtākais.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 03 Jan 2010, 13:58 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Pievienojies: 01 Sep 2008, 11:32
Komentāri: 1275
Atrašanās vieta: Dobeles raj., Augstkalne
Jānis Sils rakstīja:
Protams, labi, ka cilvēks tagad ir atzinies, tomēr tas nemaina faktu, ka glābjot savu ādu Valdis ir ziņojis par saviem paziņām.

To varētu attaisnot gadījumā, ja cilvēks kļūtu par dubultaģentu. Tādā gadījumā tas būtu pat vērtīgi. Taču tas būtu pa spēkam tikai nedaudziem - dubultaģenta darbība prasa ļoti spēcīgu raksturu, pašuzupurēšanos, viltību un arī bez laimes neiztikt.

Nu Valdis jau rakstīja, ka gribēja būt tāds kā dubultaģents. Un nemaz tik slikti viņš neizrīkojās arī tagad - atklāja visiem patiesību.
Nedomāju ka var teikt, ka viņš nodeva nacionālās intereses.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 03 Jan 2010, 15:01 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Pievienojies: 30 Mar 2009, 22:11
Komentāri: 678
Vispār jau aģentu vervēšana nav nekas jauns un to izmanto ne tikai DP, bet arī parastā kriminālpolicija. Tiesa gan, nedrīkst aizmirst, ka aģentu sarakstos var iekļūt arī tādi, kas, piemēram, ir palīdzējuši atklāt kādu zādzību vai laupīšanu.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 03 Jan 2010, 17:14 
Promesošs

Pievienojies: 21 Okt 2009, 20:10
Komentāri: 1
Izlasot šo, sāku domāt, vai viņi arī caur citām torrent failus atbalstošām programmām vāc informāciju. Kas zina, varbūt maitas visur iefiltrējušies.
lai nu ko, bet šantāžu neciešu vairāk par visu pasaulē!

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 03 Jan 2010, 17:48 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:

Ilmārs Geiba rakstīja:
Nu Valdis jau rakstīja, ka gribēja būt tāds kā dubultaģents. Un nemaz tik slikti viņš neizrīkojās arī tagad - atklāja visiem patiesību.
Nedomāju ka var teikt, ka viņš nodeva nacionālās intereses.

Vienīgais cienījamais solis Valda rīcībā ir atklāta atzīšanās un atvainošanās tiem, par ko viņš ziņojis. Viss pārējais ir traktējams vienkārši - puisim piedāvāja darbiņu, puisis piekrita.
Ja jau pie mērena morālā spiediena var nodot savus draugus, tad pie mērenas fiziskas ietekmēšanas var nodot arī vecākus. Nu un ja paņemtu viņu "pie dziesmas" Krievijas dienesti, uzsistu pāris zilumus un piesolītu novākt - ko tad? Dubultaģents? Pupu mizas! Vienkāršs ierindas ziņotājs.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 03 Jan 2010, 18:14 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:

Jānis Sils rakstīja:
Ja jau pie mērena morālā spiediena var nodot savus draugus, tad pie mērenas fiziskas ietekmēšanas var nodot arī vecākus

Nedomāju, ka J.S. ir tik naivs, šādu rakstīdams. Arī pārejais teiktais, beidzamaja komentā, ir pupu mizas, kas tīkamas depistiem.
Domāju nav te plaši jaizskaidro, ka morāla, garīga ietekmēšana ir dzudz efektigāka par fizisko!

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 03 Jan 2010, 21:19 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Pievienojies: 27 Jūl 2009, 10:47
Komentāri: 177
Jāpiekrīt Jana Sila teiktajam pie tam jau citos portalos tagad ierec par musdienu neo nazi lv kuri saluza pie draudu limena par 48 stundu aizturesanas.
Sava zina Fenikss ir izdarijis ar savu darbibu saviem pretiniekiem laca pakalpojumu.
Pie tam es uzskatu ka ta notiktu ar lielako dalu si foruma lietotaju jo dizie mutes virinataji crash , Valters Varpsalietis , Ilmars Geiba , nav ne uz pusi ne morali ne ari fiziski specigaki un agri vai velu saluztu pie tam daziem no viniem ir lietas par ko vinus sasnoretu cita limeni.
Reali seit jutu ka izturetu tikai tadi cilveki ka Janis Sils varbut Janis iesalnieks un pavisam iespejams Igors Šiskins ka ari vel varētu paveikties militāristiem.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 03 Jan 2010, 21:45 
Promesošs

Pievienojies: 03 Jan 2010, 20:02
Komentāri: 6
Sveiki visapkārt!

Linkam uz šo tēmu uzdūros vienā citā, nesaistītā forumā, bet tēma mani ieinteresēja tīri no "spiegu romānu" satura :)

Iesākums rakstam bij tīri neko, bet beigas tik aprautas, ka sagribējās autoram uzdot pāris jautājumus

1. Kāpēc stāsts apstājas pie 13. janvāra, tas tomēr bija gadu atpakaļ, kas notiek starplaikā, kāpēc tikai tagad "ļaunie čekisti" tiek atmaskoti utt.

2. Vai par sava spiega statusa un pats galvenais par DP darbinieku vārdu (alias?), telefonu, am nummuru, e-pastu utt. atklāšanu nenorausies ? Un kas tādā gadījumā tevi spiež uz tādu risku?

3. Kā tur palika ar pamatapsūdzībām (komentāri & patronas) cik no šīs un otras diskusijas sapratu krimināllietas tomēr uzsāka ? kā beidzās ? un tad kāds sanāk bij ieguvums no tava upura DP? mantas kā tu vēlāk stāsti vienalga tolkam nedabūji visas atpakaļ

4. Tekstā un komentāros tu vairākkārt norādi uz savām finansu problēmām, tekstā arī minēts ka par savām darbībām DP tu saņēmi atlīdzību... es protams nevēlos tevi apvainot bet no malas skatoties tas tā nepārāk tīri izskatās... tīri saimnieciskas dabas jautājums cik tad kopā dabūji pa visu laiku ?

5. Kāpēc tāds naids pret DP.. "Nekādā gadījumā nepiekrītiet sadarboties ar Drošības Policiju"; "Viņi savus solījumus netur [..]Pēc tam jūs uzmetīs"?
Cik sapratu no tevis paša vārdiem aizturēšana notika likumīgi un ļoti korekti, un ja lielākā necilvēcība bij miegainums un dedzināšana kuņgī tad tevi Baltkrievijā gaida nepatīkami pārsteigumi :)
Ja ir pretenzijas pret konkrētu drošībnieku darbībām tev taču ir iespēja viņus identificēt un "sūdzēties augstākām instancēm"?

Tas uz ātru roku tākā būtu viss, iespējams ka vēlāk pārlasot radīsies vēl kāds :) Katrā ziņā ja tu nedirs un šitas patiešām ir first-hand (piespiedu?) spiega izsklāsts par DP metodēm ar lielu prieku lasīšu visu ko izstāstīsi, tikai vēlams konkrētāk, ar detaļām un necenšoties neko noklusēt, tas būtu ļoti interesanti imho :))

Lai paralēli turpinātu diskusiju:

Uzskatu ka DP kā institūcija varbūt pēdējā laikā nav sevi parādījusi no labākās puses, tomēr uzskatu ka visu latviešu interesēs ir profesionāla un kompetenta izlūkošanas un nacionālo interešu aizstāvības institūcija lai gan skatoties nesenā vēsturē mūsējiem vēl tāls ceļš ejams :)

Kas attiecās uz vārda brīvību, tad uzskatu (kā jau šeit tika minēts) ka jābūt iespējai izteikt un argumentēt jebkuru viedokli, itsevišķi internetā un ja vien nenonāk līdz noziedzīgu darbību organizēšanai DP īpaši iejaukties nevajadzētu, pieņemu, ka mūsu informācijas laikmetā cilvēkiem ir pietiekamas iespējas pašiem izvēlēties kuru viedokli uzklausīt, ņemt nopietni un kuru ne.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 03 Jan 2010, 22:00 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Tāda doma bija, bet tādā gadījumā ir jābūt vismaz otrai kompetentai aģentūrai, kas latviešu nacionālistiem vienkārši nav. Strādāt uz ārzemniekiem? Cik zinu par Latviju pastiprinātu interesi izrāda dažas valstis. Pirmkārt mēs labi zinām kas tās ir par valstīm un kādas tām ir intereses, otrkārt tad gan man patiešām būtu jānodod latviešu nacionālisti, kas man nav pieņemami.
CaMaRo rakstīja:
Vispār jau aģentu vervēšana nav nekas jauns un to izmanto ne tikai DP, bet arī parastā kriminālpolicija.
Tas ir saistīts ar jauno tā dēvēto "antimafijas likumu", kuru tik ļoti kritizēja presē, jo tas masveidīgi izraisīs stučīšanu kā padomju laikos.
zaara13 rakstīja:
Izlasot šo, sāku domāt, vai viņi arī caur citām torrent failus atbalstošām programmām vāc informāciju. Kas zina, varbūt maitas visur iefiltrējušies.
Zinu tikai par uTorrent un ļoti ticams ka ir arī BitTorrent klientā, jo tam ar uTorrent ir kopīga koda bāze. Kādreiz BitTorrent bija Open Source, tagad vairs nav. Jautājums kāpēc? Vispār visas programmas, kas nav Open Source, var saturēt šādus jokus.
Jānis Sils rakstīja:
Viss pārējais ir traktējams vienkārši - puisim piedāvāja darbiņu, puisis piekrita.
Hmm, un manis aprakstīto tu sauc par "darbiņa piedāvāšanu"? Tad jau bruņota laupīšana arī ir "aizdevuma palūgšana".
Jānis Sils rakstīja:
Ja jau pie mērena morālā spiediena var nodot savus draugus, tad pie mērenas fiziskas ietekmēšanas var nodot arī vecākus.
Domāju ka viņi labi zin kā kuram nacionālistam uzspiest, citam fiziski, citam ar šantāžu, citam ar naudu. Laikam jau zināja ka fiziski nebūtu nostrādājis.
Jānis Sils rakstīja:
Nu un ja paņemtu viņu "pie dziesmas" Krievijas dienesti, uzsistu pāris zilumus un piesolītu novākt - ko tad?
Novāktu mani, zaudētu visas iespējas panākt savu. Līķis māk tik smirdēt.
Roberts Robežnieks rakstīja:
Jāpiekrīt Jana Sila teiktajam pie tam jau citos portalos tagad ierec par musdienu neo nazi lv kuri saluza pie draudu limena par 48 stundu aizturesanas.
Tiešām domā ka baidījos no tām 48 stundām? Esmu arī sēdējis, kaut vai tajā pašā olu lietā.
Pie tam es uzskatu ka ta notiktu ar lielako dalu si foruma lietotaju jo dizie mutes virinataji crash , Valters Varpsalietis , Ilmars Geiba , nav ne uz pusi ne morali ne ari fiziski specigaki un agri vai velu saluztu pie tam daziem no viniem ir lietas par ko vinus sasnoretu cita limeni.
Un interesanti kā būtu ar pašu Robertu?
Reali seit jutu ka izturetu tikai tadi cilveki ka Janis Sils varbut Janis iesalnieks un pavisam iespejams Igors Šiskins ka ari vel varētu paveikties militāristiem
Un ko viņi lai izspiego? Paši sevi vai? Bet domāju ka DP arī atrastu viņu vājās vietas.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 03 Jan 2010, 22:11 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Pievienojies: 25 Okt 2007, 02:29
Komentāri: 3141
FENIKSS rakstīja:
Reali seit jutu ka izturetu tikai tadi cilveki ka Janis Sils varbut Janis iesalnieks un pavisam iespejams Igors Šiskins ka ari vel varētu paveikties militāristiem
Un ko viņi lai izspiego? Paši sevi vai? Bet domāju ka DP arī atrastu viņu vājās vietas.

Katram ir savas vājās vietas. Vajag tikai tās atklāt un uzspiest īstajā brīdī. Tā reāli nesalaužams cilvēks var būt tikai tāds, kam nav ko zaudēt - nav ne tuvinieku, ne mantas, ne reputācijas .. jo visas tās ir lietas, kuras var izmantot pret tevi, ja nevēlies tās zaudēt.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 03 Jan 2010, 22:23 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Pievienojies: 30 Mar 2009, 22:11
Komentāri: 678
FENIKSS rakstīja:
CaMaRo rakstīja:
Vispār jau aģentu vervēšana nav nekas jauns un to izmanto ne tikai DP, bet arī parastā kriminālpolicija.
Tas ir saistīts ar jauno tā dēvēto "antimafijas likumu", kuru tik ļoti kritizēja presē, jo tas masveidīgi izraisīs stučīšanu kā padomju laikos.

Nu gan tu dārgais draugs, konkrēti lej, tāda prakse nav nekas jauns un nav nekāda sakara ar kaut kādiem antimafijas likumiem, poličiem ir stukači un viņiem oficiāli maksā tieši tā kā tu aprakstīji, izņemot to, ka nekādus aliasus uz papīra neliek.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 03 Jan 2010, 22:29 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:

Rolands Augšpuls rakstīja:
Jānis Sils rakstīja:
Ja jau pie mērena morālā spiediena var nodot savus draugus, tad pie mērenas fiziskas ietekmēšanas var nodot arī vecākus

Nedomāju, ka J.S. ir tik naivs, šādu rakstīdams. Arī pārejais teiktais, beidzamaja komentā, ir pupu mizas, kas tīkamas depistiem.
Domāju nav te plaši jaizskaidro, ka morāla, garīga ietekmēšana ir dzudz efektigāka par fizisko!

Redzi Roland, esmu 9 reizes pratināts specdienestos. Tajā skaitā ir bijuši viņu ļaudis uz mājām, braukuši "parunāties" uz darbavietu. Tā kā man ir diezgan labi skaidrs, kas ir un kas nav...

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 03 Jan 2010, 22:32 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Arturzz rakstīja:
1. Kāpēc stāsts apstājas pie 13. janvāra, tas tomēr bija gadu atpakaļ, kas notiek starplaikā, kāpēc tikai tagad "ļaunie čekisti" tiek atmaskoti utt.
Stāsts neapstājas pie 13. Janvāra, darbība apstājas aprīlī. Vienkārši beigās nav nekā sevišķa ko stāstīt. Ne visi vienā rāviena spēja netā izlasīt tādu palagu, tā pat jau diezgan daudz ir sanācis. Un rokas arī nogurst drukājot. Ļaunie čekisti būtu bijuši atmaskoti agrāk, bet bija padomā vēl pāris variantu, kam šobrīd vairs nav nozīmes. 7. janvārī ir tiesa par komentāriem un patronām, un netaisos samierināties ka tie kas ko tādu dara, var mierīgi priecāties par labi padarītajām nelietībām.
Arturzz rakstīja:
2. Vai par sava spiega statusa un pats galvenais par DP darbinieku vārdu (alias?), telefonu, am nummuru, e-pastu utt. atklāšanu nenorausies ? Un kas tādā gadījumā tevi spiež uz tādu risku?
Slepenais palīgs nav spiegs, neesmu neko parakstījis ka neizpaudīšu, tikai ka ziņošu un klausīšu operatīvā darbinieka rīkojumiem. Gribēja mani nolīgt par štata darbinieku, bet nepiekritu šādam darījumam. Kas mani uz to spiež? Tas, ka vairs nav ko zaudēt, viss ir līdz kaklam. Vārdi jau iepriekš figurē citās lietās un ziņu portālu publikācijās, e-pasts tika atvērts speciāli šim gadījumam. Telefons ir kā pierādijums tam ka neblefoju un arī lai sagādātu viņiem kaut nedaudz no tām neērtībām, ko viņi man ir sagādājuši.
Arturzz rakstīja:
3. Kā tur palika ar pamatapsūdzībām (komentāri & patronas) cik no šīs un otras diskusijas sapratu krimināllietas tomēr uzsāka ? kā beidzās ? un tad kāds sanāk bij ieguvums no tava upura DP? mantas kā tu vēlāk stāsti vienalga tolkam nedabūji visas atpakaļ
Lieta tika virzīta uz priekšu ļoti cītīgi pēc pilnas programmas. Ieguvums tāds ka viņi neizpildīja draudus piemest vēl kaut ko klāt. Datoros tas ir ļoti viegli.
Arturzz rakstīja:
4. Tekstā un komentāros tu vairākkārt norādi uz savām finansu problēmām, tekstā arī minēts ka par savām darbībām DP tu saņēmi atlīdzību... es protams nevēlos tevi apvainot bet no malas skatoties tas tā nepārāk tīri izskatās... tīri saimnieciskas dabas jautājums cik tad kopā dabūji pa visu laiku ?
2008. gada decembrī man bija laba finansiāla situācija, krīze bija tikko sākusies. Es faktiski pārtraucu savus sakarus ar viņiem kad sākās lielais bezdarbs. Taču es viņiem gan liku manīt ka nauda mani interesē. Mānījos.
Arturzz rakstīja:
5. Kāpēc tāds naids pret DP.. "Nekādā gadījumā nepiekrītiet sadarboties ar Drošības Policiju"; "Viņi savus solījumus netur [..]Pēc tam jūs uzmetīs"?
Naids tāpēc ka viņi rīkojas mats matā kā padomju VDK, kā arī DP un/vai SAB ir vainojams vairāku latviešu patriotu nāvē. Igors Šiškins labāk zin stāstīt par gadījumu ar pārdaugavas staba spridzināšanu.
Arturzz rakstīja:
Cik sapratu no tevis paša vārdiem aizturēšana notika likumīgi un ļoti korekti, un ja lielākā necilvēcība bij miegainums un dedzināšana kuņgī tad tevi Baltkrievijā gaida nepatīkami pārsteigumi
Likumīgi jā, bet viņi speciāli bija izvēlējušies viskretīniskāko veidu kāds vien ir iespējams lai to veiktu. Izlasi vēlreiz. Baltkrievijā piemēram dzīvo un savus holokausta pētījumus turpina kāds vēsturnieks, kuru Vācijā mēģināja notiesāt par to pašu tēmu ko mani tagad. Var jau būt ka Baltkrievijas režīms nav ideāls, toties atšķirībā no Latvijas Lukašenko nav Baltkrieviju pārdevis metāllūžņos un savu tautu novedis verdzībā.
Arturzz rakstīja:
Ja ir pretenzijas pret konkrētu drošībnieku darbībām tev taču ir iespēja viņus identificēt un "sūdzēties augstākām instancēm"?
Sūdzoties viņu priekšniekam es visticamāk būšu pasūdzējies tam cilvēkam, kas to visu kopā ar viņiem plānoja un pa telefonu ik pa laikam zvanīja un apjautājās kā nu izdodas.
Arturzz rakstīja:
Uzskatu ka DP kā institūcija varbūt pēdējā laikā nav sevi parādījusi no labākās puses, tomēr uzskatu ka visu latviešu interesēs ir profesionāla un kompetenta izlūkošanas un nacionālo interešu aizstāvības institūcija lai gan skatoties nesenā vēsturē mūsējiem vēl tāls ceļš ejams
Tas ko tu šeit minēji saucās izlūkošana un pretizlūkošana un Latvijā šobrīd ar to nodarbojas SAB. Drošības Policija nodarbojas ar pašu latviešu vajāšanu, izspiegošanu un represēšanu. Ja velkam paralēles ar padomju laikiem, tad SAB ir GRU, un DP ir VDK. Cik latviešiem liels labums ir no tā ka jebkuru cilvēku var izspiegot un šantažēt par jebko, to tu vari izlemt pats.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 03 Jan 2010, 23:56 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Pievienojies: 03 Jan 2010, 23:34
Komentāri: 31
Lai arī neesmu aktīvs komentētājs, bet nu šoreiz gribējās dažus vārdus tomēr izteikt...

Protams, FENIKSA "stukačošana" mani pārsteidza, jo pazinu puisi samērā ļoti labi un bija radies samērā pozitīvs iespaids. Diemžēl...Tas par mammas biedēšanu un kuņģa sulu un citiem niekiem...vispār ir blēņas.
Pats arī esmu piedzīvojis gan kratīšanas, gan arī biežās "jaukās sarunas" DP midzenī un FENIKSS ļoti daudz zināja no manis par to kā tas notiek un uz ko jābūt gatavam.
Nedaudz kremt tas, ka organizācijas biedri, draugi un paziņas, uzzinot to, ka FENIKSS ir aizturēts sniedza atbalstu un darīja visu iespējamo....bet, izrādās, ka FENIKSS salūza (slapstījās savās mājās Silakrogā) un par nieka 40 šekeļiem mēnesī devās atskaitīties šiem parazītiem no DP. Man grūti iedomāties kā ir morāli jāspīdzina, lai 40 šekeļu dēļ mēnesī būtu gatavs nodot visu to, ko mēs kopīgiem spēkiem ceļam un turam kā pēdējo svētumu.
FENIKSS ir tehniski ļoti zinošs puisis, tālab ja kāds ir ļāvis rakāties viņam Jūsu PC, vajadzētu tomēr nograut cietni vai vēlams vispār izmantot jaunu datoru un jaunas lietotājprogrammu paroles.
Tas cik viss šis no FENIKSA stāstītā ir paties - ir tikai pašam klauvētājam zināms un redzams kratīšanas protokolos, iebildumos (ja tādi viņam, protams, ir bijuši) un viņa ziņojumos.
FENIKSS arī varētu nopublicēt taču savus ziņojumus (ja reiz ir pieticis drosmes nomest savu klauvētāja kažoku), jo tie taču saglabājas iekš gmail. Protams, ja ir gatavs runāt pilnīgi par visu!!?

Un visu bedzot, Valdi, ar atvainošanos maz kas te līdzēts! Tu esi zaudējis pilnīgi visu - pats sevi un savu tautu!
Zinu, ka skarbi...diemžēl nodevējs ir un visur paliks tikai nodevējs.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 04 Jan 2010, 00:03 
Promesošs

Ok tādā gadījumā kāpēc slepenā palīdzēšana aprīlī tika izbeigta, pēc tavas iniciatīvas vai viņu ? Vienkārši pateica - filozof dakanala mums ka tu neko jēdzīgu tapec lasies nah ? :)

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 04 Jan 2010, 00:14 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Arturzz rakstīja:
Ok tādā gadījumā kāpēc slepenā palīdzēšana aprīlī tika izbeigta, pēc tavas iniciatīvas vai viņu ? Vienkārši pateica - filozof dakanala mums ka tu neko jēdzīgu tapec lasies nah ? :)

Nē, viņi gribēja lai es kļūstu par štata darbinieku. Es to pavisam nevēlējos, un tanī laikā viņi 1. krimināllietu bija nosūtījuši tiesai tādu kāda viņa ir, 2. pieļāva kādu ļoti rupju kļūdu, un lai tā netiktu darīta zināma visai pasaulei, teicu lai liek mani mierā. Domāju ka viņi arī saprata ka neesmu tāds muļķis kā tēloju viņiem. Tikai jautājums kad tas notika.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 04 Jan 2010, 00:18 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:

Jānis Sils rakstīja:
Redzi Roland, esmu 9 reizes pratināts specdienestos

Atvaino, nepamaniju Tavu komentu.
Vai tas man ko izsaka? Varbūt, taccu šoreiz savas domas neizpaudīšu. Piebildīšu tik, ka otrs Jānis gana labi pateica, ko tikai nedaudz varētu papildināt.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 04 Jan 2010, 00:18 
Promesošs

bet tad tu savas mantas galu galā dabūji atpakaļ vai nē, nu tur kompi un tā tālāk ?

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 04 Jan 2010, 00:24 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Pievienojies: 03 Jan 2010, 23:34
Komentāri: 31
FENIKSS rakstīja:
Arturzz rakstīja:

Nē, viņi gribēja lai es kļūstu par štata darbinieku. Es to pavisam nevēlējos, un tanī laikā viņi 1. krimināllietu bija nosūtījuši tiesai tādu kāda viņa ir, 2. pieļāva kādu ļoti rupju kļūdu, un lai tā netiktu darīta zināma visai pasaulei, teicu lai liek mani mierā. Domāju ka viņi arī saprata ka neesmu tāds muļķis kā tēloju viņiem. Tikai jautājums kad tas notika.

FENIKSS, tu lai glābtu savu pakaļu biji gatavs faktiski uz visu...uz cik daudz tiesa zini tikai tu pats. Bet ar to ir pilnīgi pietiekami, lai tu vairs nebūtu uzticams. FENIKS, ko tu īsti vēlējies sadarbojoties ar DP? Klāj taču vaļā...neturi sveci zem pūra!!?
Un pats labākais, ka tu vēl uzdrošinies bilst, ka es arī esmu DP aģents :)

P.s. no tevis rakstītā izriet, ka tu biji saslapinājis savas bikšeles un biji gatavs iet roku rokā ar pašu nelabo..tā vietā lai cīnīties kopā ar tiem, kas tev ticēja un atbalstīja!

Profils Sūtīt e-pastu  
Parādīt komentārus, kas pievienoti:  Šķirot pēc  
Veidot jaunu tematu Komentēt  [ kopā 251 komentāri ]  Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Nākošais

Visi laiki ir UTC + 2 stundas [ DST ]

Forumā esošie

Lietotāji, kas šobrīd atrodas šajā foruma sadaļā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Šajā foruma sadaļā veidot jaunus tematus tu nevari
Šajā foruma sadaļā atbildēt uz tematiem tu nevari
Šajā foruma sadaļā rediģēt savus komentārus tu nevari
Šajā foruma sadaļā izdzēst savus komentārus tu nevari
Šajā foruma sadaļā ievietot paziņojumus tu nevari

Iet uz:  

Latvijas Reitingi

Izskata autori: John Olson un Jānis Iesalnieks
Darbojas ar phpBB 3 © 2008 phpBB Group
latviskoja Jānis Iesalnieks