|
| Autors |
Sazināties |
|
Neainars
|
Komentāra virsraksts: Re: Anti-amerikāniski noskaņojumi latviešu vidū Ievietots: 30 Mai 2010, 22:56 |
|
 |
| Lietotāja rangs: |
 |
Pievienojies: 04 Okt 2008, 20:31 Komentāri: 591
|
|
Tā dēvētos "antiamerikāniskos noskaņojumus" kurina Kremļa darboņi. ar kuŗiem šeit ir pilni visi ziņu dienesti.
|
|
|
|
 |
|
Aljo
|
Komentāra virsraksts: Re: Anti-amerikāniski noskaņojumi latviešu vidū Ievietots: 30 Mai 2010, 23:16 |
|
 |
 |
Pievienojies: 14 Sep 2009, 08:49 Komentāri: 157 Atrašanās vieta: Latvija
|
Neainars rakstīja: Tā dēvētos "antiamerikāniskos noskaņojumus" kurina Kremļa darboņi. ar kuŗiem šeit ir pilni visi ziņu dienesti. TIci man,es aŗi agrāk tā domāju, pirms nesaskāros ar viņiem ikdienā..  Krievs kas krievs, tikai angliski runā.. 
_________________ Mans zelts ir mana tauta, mans gods ir viņas gods....
|
|
|
|
 |
|
Neainars
|
Komentāra virsraksts: Re: Anti-amerikāniski noskaņojumi latviešu vidū Ievietots: 31 Mai 2010, 17:02 |
|
 |
 |
Pievienojies: 04 Okt 2008, 20:31 Komentāri: 591
|
|
Aljo kungs, es arī drusku pazīstu amerikāņus, un tie ir kārtīgi cilvēki. Nīsties ar amerikāņiem var tikai vai nu muļķis, vai tāds, kuŗš rīkojas Krievijas labā.
|
|
|
|
 |
|
kosmos
|
Komentāra virsraksts: Re: Anti-amerikāniski noskaņojumi latviešu vidū Ievietots: 01 Jūn 2010, 00:17 |
|
 |
 |
Pievienojies: 21 Jan 2009, 13:51 Komentāri: 382
|
Aljo rakstīja: TIci man,es aŗi agrāk tā domāju, pirms nesaskāros ar viņiem ikdienā..  Krievs kas krievs, tikai angliski runā..  Izskatās ka esi bijis Braitonbīčā 
|
|
|
|
 |
|
Aljo
|
Komentāra virsraksts: Re: Anti-amerikāniski noskaņojumi latviešu vidū Ievietots: 01 Jūn 2010, 01:14 |
|
 |
 |
|
Neainars rakstīja: Aljo kungs, es arī drusku pazīstu amerikāņus, un tie ir kārtīgi cilvēki. Nīsties ar amerikāņiem var tikai vai nu muļķis, vai tāds, kuŗš rīkojas Krievijas labā. Varbūt esat saskārušies ar diplomātiskā korpusa pārstāvjiem, tie gan ir varen labi, bet ikdienišķs jeņķis nemaz nezin kā atšķiras latviešu valoda no krievu. Identiski ir arī ar "pasaules lāpīšanu" - viņiem tā lāpīšana no bērna kājas ir iedzīta galvā. Viņiem mēs esam tikai third country nationals - kas Zimbabve kas Latvija - nothing special.  Reti kad,no citu valstu pārstāvjiem, esmu dzirdējis tik nicinošas piezīmes kā no viņiem. Nenoliedzu, ir starp viņiem arī labi cilvēki, bet visā visumā - dažāda vecuma iedomīgi kretīni.  Bet laikam jau minēju, labāk paciešu jeņķus nekā "brālīgos" krievus! Žēl tik, ka Obama ir "kursu" mainījis Irānas vārdā. 
|
|
|
|
 |
|
Aljo
|
Komentāra virsraksts: Re: Anti-amerikāniski noskaņojumi latviešu vidū Ievietots: 01 Jūn 2010, 01:18 |
|
 |
 |
|
kosmos rakstīja: Aljo rakstīja: TIci man,es aŗi agrāk tā domāju, pirms nesaskāros ar viņiem ikdienā..  Krievs kas krievs, tikai angliski runā..  Izskatās ka esi bijis Braitonbīčā  Diemžēl, katru dienu nķas pavadīt "bīčā" tikai ne Brighton bet citā. Vienu gan mums no viņiem vajag pārņemt - LEPNUMU PAR PIEDERĪBU VALSTIJ.  Man ar šo lepnumu viss ir kārtībā, bet dažiem labiem "bāliņiem" un "māsiņām" nāktos nedaudz pastudēt savas valsts vēsturi un tās sūro likteni, varbūt tad iemācīsiesmīlēt dzimteni. 
|
|
|
|
 |
|
kosmos
|
Komentāra virsraksts: Re: Anti-amerikāniski noskaņojumi latviešu vidū Ievietots: 01 Jūn 2010, 17:44 |
|
 |
 |
Pievienojies: 21 Jan 2009, 13:51 Komentāri: 382
|
Aljo rakstīja: Neainars rakstīja: Tā dēvētos "antiamerikāniskos noskaņojumus" kurina Kremļa darboņi. ar kuŗiem šeit ir pilni visi ziņu dienesti. TIci man,es aŗi agrāk tā domāju, pirms nesaskāros ar viņiem ikdienā..  Krievs kas krievs, tikai angliski runā..  Lūk nesen viens no daudzajiem gadījumiem, par to kur rodas "antiamerikāniskie noskaņojumi". Žirinovska izteikumi: Citāts: Latvijas un Krievijas sarežģītās attiecības nesenajā pagātnē Žirinovskis skaidroja ar to, ka pēc Latvijas neatkarības atgūšanas «Amerika te atsūtīja ASV latviešus, kas neieredzēja krievus». Tagad Latvijai no Krievijas puses nekas nedraudot, ja vien netiks darīts pāri Krievijas pilsoņiem un visiem krievvalodīgajiem, teica politiķis. http://www.apollo.lv/portal/news/articles/204478Diez vai atradīsi kādu neKrievijas politiķi kurš līdzīgi mēģinātu uzkurināt naidu. šitie antiamerikāniskie 100% nākt no Kremļa ķēķa.
|
|
|
|
 |
|
Lazlo
|
Komentāra virsraksts: Re: Anti-amerikāniski noskaņojumi latviešu vidū Ievietots: 01 Jūn 2010, 19:12 |
|
 |
 |
Pievienojies: 07 Jan 2010, 12:53 Komentāri: 117
|
Citāts: LEPNUMU PAR PIEDERĪBU VALSTIJ Ar kko tādu var lepoties tikai cilvēks kam pašam nav nekādu reālu sasniegumu.
_________________ Nationalism is something like a children's disease, the measles of mankind; it has to be gone through to be transcended (Albert Einstein)
|
|
|
|
 |
|
Aljo
|
Komentāra virsraksts: Re: Anti-amerikāniski noskaņojumi latviešu vidū Ievietots: 01 Jūn 2010, 23:40 |
|
 |
 |
|
Velns, godātie, jeņķi ir "atdevušies" krieviem par "sviestmaizi" ( Irānu ),varbūt ilgtermiņā viņi plāno ko labu, bet īstermiņā cietīsim mēs. Cik jeņķus neesmu mēģinājis pierunāt māčities latviešu valodu, nekā,viņi labāk krieviski runā, jo Latvijā visi runājot krieviski. Vienīgā iespēja "sadarbībai" ar jeņķiem ir vismaz vienas stacionāras bāzes izveidošana Baltijas valstīs,tad mēs "turēsim pie pautiem" gan jeņķus, gan krievus.  Bet pagaidām Baltijas valstīs tiek attīstīti tie pasī CIA scenāriji kas citviet. Žēl, ka daudzi neanalizē notiekošo, starp citu, iesaku STRATFOR analītisko webu, tur šo to interesantu var izlasīt. Esmu pret jeņķu lielummāniju un "pasaules policista" tēlu, kaut gan, izskatās, ka senā jeņķu sabiedrotā - Izraēla - dara visu,lai pilnībā zaudētu sava "donora" labvēlību. Krievija paslepus rotaļājas ar Irānu, jo vēlas atgūt kontroli postpadomju telpā, tas viņiem izdodas, pie tam diezgan labi izdodas - jeņķi mūs ir nodevuši!!!
|
|
|
|
 |
|
Aljo
|
Komentāra virsraksts: Re: Anti-amerikāniski noskaņojumi latviešu vidū Ievietots: 01 Jūn 2010, 23:45 |
|
 |
 |
|
Lazlo rakstīja: Citāts: LEPNUMU PAR PIEDERĪBU VALSTIJ Ar kko tādu var lepoties tikai cilvēks kam pašam nav nekādu reālu sasniegumu. Nez, es lepojosarto, ka esmu latvietis un dzīvoju Latvijā.  Pat aizbraucot uz dažiem ārzemju "komandējumiem" es vienmēr stāstu par savu dzimteni, lielu tās daiļumu. Ja Tev nav savas DZIMETENES -, ar ko lepoties, tad Tev nav nekā...
|
|
|
|
 |
|
Lazlo
|
Komentāra virsraksts: Re: Anti-amerikāniski noskaņojumi latviešu vidū Ievietots: 02 Jūn 2010, 00:43 |
|
 |
 |
Pievienojies: 07 Jan 2010, 12:53 Komentāri: 117
|
Citāts: Ja Tev nav savas DZIMETENES -, ar ko lepoties, tad Tev nav nekā... Man ir pašam savi sasniegumi ar ko lepoties nevis tas ka man pagadījies piedzimt šeit.
_________________ Nationalism is something like a children's disease, the measles of mankind; it has to be gone through to be transcended (Albert Einstein)
|
|
|
|
 |
|
CaMaRo
|
Komentāra virsraksts: Re: Anti-amerikāniski noskaņojumi latviešu vidū Ievietots: 02 Jūn 2010, 08:58 |
|
Pievienojies: 30 Mar 2009, 22:11 Komentāri: 677
|
Lazlo rakstīja: Citāts: Ja Tev nav savas DZIMETENES -, ar ko lepoties, tad Tev nav nekā... Man ir pašam savi sasniegumi ar ko lepoties nevis tas ka man pagadījies piedzimt šeit. Tik žultainu cilvēku, kā tevi sen neesmu nekur neredzējis.
_________________ Ne žīdu, ne krievu, ne vācu līdzskrējēju propagandā es neklausos! PPM
|
|
|
|
 |
|
Aljo
|
Komentāra virsraksts: Re: Anti-amerikāniski noskaņojumi latviešu vidū Ievietots: 02 Jūn 2010, 09:54 |
|
 |
 |
|
Lazlo rakstīja: Citāts: Ja Tev nav savas DZIMETENES -, ar ko lepoties, tad Tev nav nekā... Man ir pašam savi sasniegumi ar ko lepoties nevis tas ka man pagadījies piedzimt šeit. Žēl, ka tā.  Es ļoti mīlu, lepojos un priecājos par to, ka mana esmu latvietis un mana dzimtene ir LATVIJA - visskaistākā zeme pasaulē!!! Vai esi kādreiz no rīta izbridis lauku āres, paskatījies saullēktus un ziemā iegājis mežā - vai ko vēl skaistāku var iedomāties? Esmu izceļojies pa dienvidiem un ziemeļiem, austrumiem un rietumiem, bet skaistāku un mīļāku zemi par Latviju redzējis neesmu. Pat stāvot uz ūras zikurāta drupām, izjūtot pagātnes cēlāju spēku, es sapņoju par Latviju. Arī būdams kalnos, skatoties uz skaisto dabu tur, es vienalga novērtēju mūsu Latviju. Mani sasniegumi un nopelni varbūt nav Nobela prēmijas vērti, bet savu artavu es Latvijas vārdā ziedošu!
|
|
|
|
 |
|
|