|
| Autors |
Sazināties |
|
ADMIN
|
Komentāra virsraksts: LSDSP veido apvienību Atbildība ar vairākām mazajām partijām Ievietots: 02 Jūn 2010, 14:08 |
|
 |
| Administrators |
 |
Pievienojies: 20 Okt 2007, 15:35 Komentāri: 438
|
|
http://www.delfi.lv/news/national/polit ... d=32259869Citāts: Apvienosies arī kreisi centriskās partijas
Sestdien Latviešu Biedrības namā notiks četru kreisi centrisko politisko partiju apvienības dibināšanas kongress, informē Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partija (LSDSP). Apvienību plāno veidot LSDSP, partija "Mūsu zeme", Sociālā taisnīguma partija un "Latvijas Atmoda".
Politisko partiju apvienība tiek dibināta ar mērķi apvienot kreisi centriskos spēkus, kuri Latviju redz kā labklājības valsti, iestājas par progresīvu nodokļu sistēmu, par pensiju un sociālo garantiju saglabāšanu, par kredītu sloga risināšanu un jaunu darba vietu radīšanu.
"Vēlētājiem Latvijā ir jādod iespēja izvēlēties starp apvienību, kas konsolidēta uz nacionālā principa un populistisku saukļu apvītu labējo partiju apvienību, kuras vadītāji kārtējo reizi kvēli sola jaunus laikus Latvijai. Mēs piedāvāsim alternatīvu – trešo izvēli: kreisi centrisku politisku spēku, kas rūpēsies par valsts iedzīvotājiem neatkarīgi no nacionalitātes un strikti iestāsies pret līdz šim piekopto labējo politbiznesmeņu vadības stilu, ko pašlaik izjūt vairums Latvijas iedzīvotāju," apgalvo LSDSP ģenerālsekretārs Aivars Timofejevs.
DELFI Sūnas partija atšķeļas no citiem 'kreisajiem'; veidos jaunu apvienību:http://www.delfi.lv/news/national/polit ... d=32269383
|
|
|
|
 |
|
CaMaRo
|
Komentāra virsraksts: Re: LSDSP veido apvienību ar vairākām mazajām partijām Ievietots: 02 Jūn 2010, 14:19 |
|
Pievienojies: 30 Mar 2009, 22:11 Komentāri: 677
|
|
LSDSP jau varēja rūpēties par Rīdziniekiem līdz aknām... BET, kaut kā nerūpējās un sasmirdēja, ka nemetās.
_________________ Ne žīdu, ne krievu, ne vācu līdzskrējēju propagandā es neklausos! PPM
|
|
|
|
 |
|
ADMIN
|
Komentāra virsraksts: Re: LSDSP veido apvienību ar vairākām mazajām partijām Ievietots: 04 Jūn 2010, 16:11 |
|
 |
| Administrators |
 |
Pievienojies: 20 Okt 2007, 15:35 Komentāri: 438
|
Sociāldemokrātu paspārnē dibināto apvienību sauks Atbildība:http://www.diena.lv/lat/politics/hot/so ... -atbildibaCitāts: Sestdien plānotajā četru politisko partiju dibināšanas kongresā iecerēts dibināt apvienību «Atbildība – sociāldemokrātiska politisko partiju apvienība»
|
|
|
|
 |
|
Baiba B.
|
Komentāra virsraksts: Re: LSDSP veido apvienību Atbildība ar vairākām mazajām partijām Ievietots: 05 Jūn 2010, 01:36 |
|
 |
| Lietotāja rangs: |
 |
Pievienojies: 13 Jan 2010, 01:21 Komentāri: 184
|
|
Tas, ka arī viņi apvienojas, nozīmē, ka vēl viena apvienība var nopietni balansēt uz 5% robežas.
|
|
|
|
 |
|
Othila
|
Komentāra virsraksts: Re: LSDSP veido apvienību Atbildība ar vairākām mazajām partijām Ievietots: 29 Jūl 2010, 00:19 |
|
Pievienojies: 20 Apr 2009, 01:14 Komentāri: 25 Atrašanās vieta: Rēzekne
|
Itkā jau pēc pārliecības esmu visai stingrs sociāldemokrāts, un arī līdzšinējās Saeimas vēlēšanās allaž esmu balsojis par LSDSP. Bet tagad tā kā tomēr sāk pārņemt šaubas. Nu kaut kā galīgi tur viņiem neiet: http://www.diena.lv/lat/politics/hot/va ... nekandidesTurklāt, tās "papildu partijas", kas tagadīt nāks komplektā... Man bij viena klasesbiedrene - vidusskolu nespēja pabeigt, jo prata tikai nagus krāsot un fotogrāfam pozēt. Nu, izrādās - "Turību" beigusi, partiju dibinājusi, arī šai pašos sarakstos kandidē, gaišu nākotni solot... Tā vien izskatās, ka citu variantu, izņemot "Visu Latvijai", tā arī nebūs; lai kā to negribētos atzīt...
_________________ "Nevar iegūt cilvēku, nostādot uz pakaļkājām aitu. Bet, ja šādā stāvoklī nostādītu veselu aitu baru, tiktu iegūts vesels cilvēku pūlis."
|
|
|
|
 |
|
kaspars712
|
Komentāra virsraksts: Re: LSDSP veido apvienību Atbildība ar vairākām mazajām partijām Ievietots: 29 Jūl 2010, 14:11 |
|
Pievienojies: 08 Sep 2008, 22:55 Komentāri: 445 Atrašanās vieta: Rīgas apkārtne.
|
|
Ir vērts atcerēties kā tie dažādie sociāldemokrāti balsoja par banķieru K&K pilsonībām. Dīvaina mīlestība pret kapitālistiem ir tiem proletariāta aizstāvjiem.....
_________________ Tikai ar nacionālisma idejām ir iespējams īstenot savas tautas intereses.
|
|
|
|
 |
|
Jānis Iesalnieks
|
Komentāra virsraksts: Re: LSDSP veido apvienību Atbildība ar vairākām mazajām partijām Ievietots: 29 Jūl 2010, 23:27 |
|
Pievienojies: 25 Okt 2007, 02:29 Komentāri: 3144
|
Othila rakstīja: Tā vien izskatās, ka citu variantu, izņemot "Visu Latvijai", tā arī nebūs; lai kā to negribētos atzīt... Prātīga izvēle, ņemot vērā, ka "Visu Latvijai!" ekonomisko programmu varētu raksturot kā kreisi centrisku.
_________________ Seko līdzi maniem Twitter ierakstiem: twitter.com/JanisIesalnieks
|
|
|
|
 |
|
Anna91
|
Komentāra virsraksts: Re: LSDSP veido apvienību Atbildība ar vairākām mazajām partijām Ievietots: 29 Jūl 2010, 23:35 |
|
Pievienojies: 22 Mar 2009, 00:31 Komentāri: 668 Atrašanās vieta: Atkritne
|
Jānis Iesalnieks rakstīja: Bla bla... ņemot vērā, ka "Visu Latvijai!" ekonomisko programmu varētu raksturot kā kreisi centrisku. Ta beidzot saklausīju to, ko gribēju! Tikai nacionālsociālisms izglābs Latviju no komunistiem un internacionālajām *** Esmu par nacionālu sociālismu! * Cenzēts!
_________________ Eva mana māte, Ādolfs mans tēvs.
|
|
|
|
 |
|
Anna91
|
Komentāra virsraksts: Re: LSDSP veido apvienību Atbildība ar vairākām mazajām partijām Ievietots: 30 Jūl 2010, 18:34 |
|
Pievienojies: 22 Mar 2009, 00:31 Komentāri: 668 Atrašanās vieta: Atkritne
|
Iesalnieks ir cionists!  Es teicu ŽĪDIEM un komunistiem!
_________________ Eva mana māte, Ādolfs mans tēvs.
|
|
|
|
 |
|
Neainars
|
Komentāra virsraksts: Re: LSDSP veido apvienību Atbildība ar vairākām mazajām partijām Ievietots: 30 Jūl 2010, 19:47 |
|
 |
 |
Pievienojies: 04 Okt 2008, 20:31 Komentāri: 591
|
|
Par sīkpartijām nedrīkst balsot. "Par prezidentālu republiku" toties laikam ir slepenībā ašistu izperināta.
|
|
|
|
 |
|
Lazlo
|
Komentāra virsraksts: Re: LSDSP veido apvienību Atbildība ar vairākām mazajām partijām Ievietots: 30 Jūl 2010, 22:21 |
|
 |
 |
Pievienojies: 07 Jan 2010, 12:53 Komentāri: 117
|
Citāts: Es teicu ŽĪDIEM un komunistiem! Tie 10 000 žīdu tiešām tik stipri šo valsti apdraud?
_________________ Nationalism is something like a children's disease, the measles of mankind; it has to be gone through to be transcended (Albert Einstein)
|
|
|
|
 |
|
beresit
|
Komentāra virsraksts: Re: LSDSP veido apvienību Atbildība ar vairākām mazajām partijām Ievietots: 31 Jūl 2010, 00:48 |
|
 |
 |
Pievienojies: 20 Jūn 2010, 08:34 Komentāri: 108
|
|
Pietiek jau ar dažiem bet kārtīgiem.
|
|
|
|
 |
|
Othila
|
Komentāra virsraksts: Re: LSDSP veido apvienību Atbildība ar vairākām mazajām partijām Ievietots: 31 Jūl 2010, 19:58 |
|
Pievienojies: 20 Apr 2009, 01:14 Komentāri: 25 Atrašanās vieta: Rēzekne
|
Jānis Iesalnieks rakstīja: Prātīga izvēle, ņemot vērā, ka "Visu Latvijai!" ekonomisko programmu varētu raksturot kā kreisi centrisku. Ui, smagi ar tā kreisā centrisma realizēšanu var klāties, "VL" nokļūstot Saeimā, ņemot vērā pašlaik ekonomikā valdošo labējo ekscentrismu. Bet nu turēsim īkšķus, protams.
_________________ "Nevar iegūt cilvēku, nostādot uz pakaļkājām aitu. Bet, ja šādā stāvoklī nostādītu veselu aitu baru, tiktu iegūts vesels cilvēku pūlis."
|
|
|
|
 |
|
beresit
|
Komentāra virsraksts: Re: LSDSP veido apvienību Atbildība ar vairākām mazajām partijām Ievietots: 07 Aug 2010, 02:44 |
|
 |
 |
Pievienojies: 20 Jūn 2010, 08:34 Komentāri: 108
|
|
Veči un dāmas, teksim godīgi, VL! vispār nekā var klāties. Ko viņi ar savām 2,5 (bez TButt žuļiku) balsīm tur darīs???????
|
|
|
|
 |
|
kosmos
|
Komentāra virsraksts: Re: LSDSP veido apvienību Atbildība ar vairākām mazajām partijām Ievietots: 07 Aug 2010, 16:49 |
|
 |
 |
Pievienojies: 21 Jan 2009, 13:51 Komentāri: 382
|
Othila rakstīja: Jānis Iesalnieks rakstīja: Prātīga izvēle, ņemot vērā, ka "Visu Latvijai!" ekonomisko programmu varētu raksturot kā kreisi centrisku. Ui, smagi ar tā kreisā centrisma realizēšanu var klāties, "VL" nokļūstot Saeimā, ņemot vērā pašlaik ekonomikā valdošo labējo ekscentrismu. Bet nu turēsim īkšķus, protams. Vai vari piedāvāt kādu kas spēs labāk realizēt kreisu politiku. Jāizdara ir labākā izvēle.
|
|
|
|
 |
|
|