|
| Autors |
Sazināties |
|
FENIKSS
|
Komentāra virsraksts: FENIKSS, Drošības Policija un represijas pret mani Ievietots: 02 Jan 2010, 01:00 |
|
Pievienojies: 27 Aug 2008, 16:37 Komentāri: 590 Atrašanās vieta: Latvija!
|
|
Pienācis ir laiks plašākai sabiedrībai pastāstīt kas īsti ar mani notika 2008. gada 10. decembrī un laika posmā līdz pat šai dienai. 2008. gada 10. decembrī mani uzmodināja māte, teica ka ieradusies drošības policija, būs kratīšana. Pirms tam kāpņutelpā pustumsā māti bija sagaidījis, nobiedējis un mēģinājis sagrābt kāds liela auguma vīrietis, kā vēlāk noskaidrojās DP darbinieks Lorencs. Pulkstenis rādīja nedaudz pirms 7 rītā. Ieradušies bija 4 darbinieki – Vadims Ivanausks, Gatis Lorencs, Sandis Buls un izmeklētājs Māris Augstikalnis. Knapi paspēju saģērbties un sākās kratīšana. Viens drošībnieks ik pa laikam filmēja, Augstikalnis rakstīja protokolu, bet Lorencs rakājās pa mantām. Ceturtais (Buls) apstaigāja dzīvokli un smīkņāja. Tika izņemts datora sistēmas bloks, to brutāli izslēdzot ar vadu izraušanu. Kad teicu ka datoru nevēlos dot, ka tajā ir manas paroles un kursadarbi, viens no viņiem teica ka viņiem jau ir visas manas paroles, jo esot tās ieguvuši ar programmas uTorrent palīzību. Pēc viņa teiktā sapratu ka programma uTorrent versija 1.8.1 satur slēptu backdoor, ko specdienesti izmanto spiegošanai. Tika izņemti vairāki mobilie telefoni, tai skaitā piederoši citām personām, kā arī tīkla iekārtas, modēmi, kabeļi, utt. Kratīšanas protokolā atļauts bija tikai izņemt informācijas nesējus un piezīmes, bet izņemti tika arī telefonu lādētāji, tīkla vadi, bluetooth un infrasarkano staru adapteri, kas nebūt nav uzskatāmi par datu nesējiem, piezīmēm vai nacionālo naidu izraisošiem priekšmetiem. Viņi ignorēja manus protestus lai neizņem manu mobilo telefonu, jo tas man todien (10.dec) bija vajadzīgs, lai organizētu ar vēzi smagi slimā vectēva pārvešanu no slimnīcas mājās. Savāktas tika arī videokasetes ar privātiem ģimenes videoierakstiem. Par maniem protestiem Lorencs tikai paņirgājās, jo lūk „viņš jau nevarot zināt kas tur ir iekšā kamēr viņš neesot apskatījies, bet uzrakstus jau es varēju salīmēt jebkādus”. DP arī paņēma divas medību bises patronas, kuras aizmirstas glabājās plaukta dziļumā. Viņi lielu interesi izrādīja par manu gāzes pistoli, prasīja vai es viņu nēsāju ikdienā, kādēļ man viņai ir tik daudz patronas (veselas 30 gab, jeb 2 aptveres). Viņi visu izņemto pavirši sabēra melnos atkritumu maisos, un teica lai es braucu viņiem līdzi. Es teicu ka nebraukšu līdzi, jo tajā dienā esmu vajadzīgs ģimenei, lai atvestu vectēvu no slimnīcas. Tad viens no viņiem (Ivanausks) nožvadzināja rokudzelžus un teica ka aizvedīs mani ar varu. Piekritu braukt līdzi. Tiku nogādāts DP, kur vairāk kā stundu gaidīju parādāmies kādu no iepriekšminētās četrotnes. Drausmīgi dedzināja kuņģī dēļ paaugstinātā kuņģa skābuma, kā arī nāca miegs un bija dulla galva, jo pirms čekistu ierašanās naktī biju gulējis tikai pusotru stundu. Pirmais ar mani sāka runāt Lorencs. Viņš sāka stāstīt ka viņiem tagad ir visa mana datortehnika, ka viņiem ir munīcija, ka es esmu naida kurinātājs. Viņš teica ka piedāvā man sadarboties ar drošības policiju un kļūt par slepeno aģentu apmaiņā pret apsūdzību atcelšanu. Viņš teica ka par munīcijas glabāšanu lietu izbeigs, bet par komentāriem gan sūtīs tālāk. Bet ja es nepiekritīšu sadarboties, tad viņi uz mana datora un datu nesējiem sakopēs visādas nelikumīgas lietas, bet man par to nāksies atbildēt. Ja nepiekritīšu sadarboties, viņi izmantos savas tiesības mani ievietot izolatorā uz 48 stundām, kā arī savas mantas es atgūšu tikai pēc pusgada vai vēlāk, jo likums viņiem ļauj viņas tik ilgi turēt policijā. Es teicu ka apdomāšu piedāvājumu. Tad ienāca izmeklētājs Augstikalnis un sāka pratināšanu. Vai es Blogiem.lv esmu komentējis kā FENIKSS, vai es uzskatu ka var ierobežot cilvēku tiesības pamatojoties uz viņu etnisko izcelsmi utt. Pēc DP kapteiņa Māra Augstikalna domām homoseksuālisti ir „etniskā izcelsme”. Protams, tādas aplamības es viņam neļāvu rakstīt protokolā. Pēc protokola uzrakstīšanas atgriezās Lorencs ar mapīti un dokumentu ar uzrakstu „SLEPENI”. Teksts tur bija apmēram tāds: „Es, Valdis Rošāns, apņemos ziņot par man zināmām vai plānotām darbībām, klausīt un vienmēr precīzi izpildīt operatīvā darbinieka rīkojumus. Piešķirts segvārds. Paraksti un datums.” Tā nu es izvēlējos un man tika piešķirts segvārds Filozofs un es piekritu kļūt par DP slepeno aģentu. Jau tobrīd nolēmu ka es centīšos pēc iespējas mazāk kaitēt cilvēkiem un latviešu tautas nacionālajām interesēm. Kad biju parakstījis dokumentu, man beidzot atļāva padzerties ūdeni. Tas nedaudz mazināja dedzināšanu kuņģī un drudzi. No savas puses Lorencs apsolīja atdot atpakaļ visas mantas neskartas un pēc iespējas īsākā laikā, kā arī apsolīja parunāt ar prokuroru un ekspertiem, lai izbeidz lietu sakarā ar komentāriem. Kā vēlāk noskaidrojās tā bija tikai smadzeņu skalošana ar mērķi panākt manu piekrišanu kļūt par stukaču. Tajā dienā mani izlaida no drošības policijas laukā. Atgriezos mājās. Pagāja vairākas dienas, biju bez telefona, interneta un faktiski atgriezts no ārpasaules, lai varētu paziņot saviem domubiedriem, kas tobrīd bija neziņā kas ar mani noticis. No stresa atkal piemetās gastrīts, dažu dienu laikā zaudēju 9 kilogramus svara. Pēc divām dienām man atdeva daļu izņemto mantu, apmaiņā prasot uzrakstīt ziņojumu par manām darbībām pagātnē iekš Nacionālā Spēka Savienības un GCC/Pērkonkrusta. Uzrakstīju divas lapas ar relatīvi patiesu, bet maznozīmīgu vai vispārzināmu informāciju. DP to izlasīja un atzina par gana labu. Tā sākās mana darbība Drošības Policijā. Mēs satikāmies vairākas reizes mēnesī, parasti Rīgā iekš Lorenca DP automašīnas Ford Focus baltā krāsā ar melniem stikliem vai arī otras mašīnas Mazda 626 melnā krāsā ar tumšiem stikliem (reģistrācijas nummurs FZ-2140). Dažreiz tikāmies klusākos stūros netālu no Drošības Policijas ēkas un sporta nama „Daugava”. Lorencs man iedeva savu telefona numuru (29922232), kā arī atvērām abi gmail.com e-pasta adreses. Mans segvārds iekš gmail bija Jānis Andersons, bet Lorencam - Juris Krauls krauls88@gmail.com. Tur man bija jāsūta ziņojumi, kā arī jāsaņem norādes. Katru mēnesi man maksāja nedaudz naudiņas, kas faktiski ir nožēlojami Jūdasa graši par savas tautas un cīņas biedru nodevību. Tie bija no 40 līdz 150 lati mēnesī. Par to vajadzēja parakstīties lapā, ka esi saņēmis naudu, vieta, segvārds, personas kods, datums, slepenais paraksts. Ko konkrēti es esmu vai neesmu ziņojis šeit saprotamu iemeslu dēļ neatklāšu, bet tie cilvēki uz kuriem tas attiecas var man uzprasīt personīgi un es visu izstāstīšu. Tanī pat laikā DP turpināja noklausīties manas un manas mātes telefonsarunas. Tajā dienā un laikā kad man bija norunāta tikšanās ar advokātu, pazvanīja drošībnieks un aicināja atbraukt uz DP biroju pēc mana datora. Tas protams bija tajā pašā dienā un laikā kad jātiekas ar advokātu. Sagādāju viņiem pārsteigumu un ierados ar automašīnu, tādējādi paspējot arī tikties ar advokātu. Todien viņi solījumu neizpildīja un datoru man tā arī neatdeva. Vēl arī varu minēt tādu interesantu gadījumu, kad pavasarī pazvanīju vienam paziņam, pažēlojos ka man nav neviena lata, pēc neilga brītiņa pazvanīja Gatis Lorencs un piedāvāja tikties, samaksātu man naudiņu, tāpat vien. Drošības policija un G. Lorencs man prasīja izspiegot partiju „Tēvzemes Nacionālo Spēku Savienība”, „Gustava Celmiņa Centru” (Pērkonkrustu), skinhedus, kā arī piedāvāja iesaistīties pingvīniem.info kustībā un izspiegot žurnālistus Juri Kažu un Māri Zanderu. Lai mana darbošanās liktos pārliecinošāka, es sarunās ar DP aģentiem veltīju par nacionālistiem nievājošus izteikumus, noniecināju viņu spējas, lai DP mazinātu interesi par atsevišķām personām. Tēloju ka esmu vīlies latviešu nacionālismā un sociālismā, kā arī netieši tēloju ka man ir problēmas ar atkarību izraisošām vielām un ka vispār man ir pavājinātas prāta spējas. Tas viss lai maldinātu DP. Tās sarunas visticamāk DP slepeni ierakstīja un pat varbūt pēc šīs manas publikācijas laidīs apritē lai mani diskreditētu, bet jūs jau saprotat. Tuvojoties 13. janvārim, man tika uzdots palīdzēt sameklēt nostarsaeimu.times.lv autorus, ko es kā vienmēr darīju ļoti pavirši un neprasmīgi. Pirms 13. janvāra man lika filmēt notiekošos protestus, ko es diemžēl nevarēju atļauties nedarīt, lai neizgāztu savu „uzcītīgā” aģenta tēlu. Taču filmēju pārsvarā policijas pārstāvjus, protestētājus no mugurpuses, kā arī spēlējos ar kameras fokusu, reizēm to padarot miglainu un neskatāmu. Labāko no manis safilmētā materiāla drošības policijai nemaz neizsniedzu. Es ar bažām skatījos stukaču lapu http://www.masunekartibas.lv vai nav parādījušies mani filmētie kadri, bet par laimi nav parādījušies. Es iesaku citiem cilvēkiem izmantot tehniskos aizsardzības līdzekļus, kad internetā paužat valdošai varai netīkamu viedokli. Mēs nedzīvojam brīvā valstī! Pēc iespējas mazāk izmantot mobilos telefonsakarus, jo caur tiem tiek noklausīti un izsekoti praktiski visi DP interesējošie cilvēki. Izvairieties no Draugiem.lv izmantošanas, jo to aktīvi izmanto drošības policija, tai skaitā lai lasītu jūsu privātās vēstules, izpētītu sociālo tīklu un intereses. Nelietojiet Skype un uTorrent, ļoti iespējams ka tajos ir backdoor. Nacionālistu pasākumos nefilmējiet un izvairieties no fotogrāfēšanas, jo ja pie jums būs kratīšana (Latvijā viss ir iespējams), tās kasetes nonāks DP arhīvos. Es savulaik pieļāvu tādu kļūdu un aktīvi centos iemūžināt latviešu patriotu pasākumus, kā rezultātā man tika izņemtas visas videokasetes. Nekādā gadījumā nepiekrītiet sadarboties ar Drošības Policiju! Sakarā ar valstī esošo kritisko situāciju, valdošais režīms vairs tik stingri nesēž savos krēslos un režīmam ir ļoti svarīgi visu kontrolēt, tādēļ slepenie dienesti cenšas maksimāli paplašināt savējo aģentu tīklu visās nozarēs, lai režīms spētu saglabāt kontroli. Viņi savus solījumus netur, un jūs būsiet viņiem vajadzīgi tikmēr, kamēr no jums varēs izspiest kaut kādu informāciju vai piespiest veikt kaut kādas darbības. Pēc tam jūs uzmetīs. Nerakstiet iesniegumus drošības policijai arī par okupantu veiktajām darbībām un komentāriem, jo tas viņiem tikai dod papildus darba treniņu un informāciju, kas pēc tam vēlāk tiks vērsta pret latviešiem! Savulaik biju kā liecinieks uzaicināts vienā lietā par pretlatviskas dziesmas izveidi un izplatīšanu, bet tagad nožēloju ka toreiz palīdzēju viņiem atrast to dziesmas autoru. Tagad man tas nāca tikai par sliktu, jo DP kopš tās reizes zināja kas ir FENIKSS un ka es esmu spējīgs sadzīt pēdas internetā. Tā nu viņi sadomāja savu aģentu tīklā iesaistīt arī mani. Krimināllieta pret mani ir ierosināta pēc Dialogi.lv valdes priekšsēdētājas Annas Strojas iesnieguma. Ņemot vērā to ka Drošības Policija aktīvi piedalās Dialogi.lv rīkotajos pasākumos, kas ir vērsti uz interneta kontroles un cenzēšanas ieviešanu, paliek atklāts jautājums vai starp šīm divām organizācijām – Sorosa finansētu nevalstisku organizāciju un Latvijas slepeno dienestu – nepastāv neoficiāla abpusēja saikne. Kā viens no ekspertiem lietā ir skandalozais Andrejs Judins, kurš savulaik ir rosinājis vairākas lietas pret citiem nacionālistiem, tai skaitā pret Aini Sproģi un Viktoru Birzi sakarā ar dalību raidījumā „Dāvidšovs”. Lietā Judins atzinis, ka Latvijā krimināllikums viņaprāt neesot gana labs, lai tādu uzskatu paudējus kā es varētu sodīt pēc iespējas bargāk. Lingvistiskais eksperts Dite Liepa savā ekspertīzē ir izmantojusi atsauces gan uz padomju laika grāmatām, gan ultraliberālā politiķa Arta Pabrika politiskos sacerējumus. Vēl pēc manā rīcībā esošajiem krimināllietas materiāliem secinu, ka mani viņi vēlas pozicionēt kā psihiski slimu ar šizofrēniju. Klasiska rīcība padomju laika VDK stilā, kad politiski nepaklausīgiem cilvēkiem piekar šizofrēniķa birku, galvenokārt tādēļ lai cilvēki neticētu viņa stāstītajam un idejām. Ko es tagad varu gaidīt no Drošības Policijas? Iespējams sāksies plaša mana apmelošanas kampaņa. Iespējams viņi mēģinās apgalvot, ka visu laiku esmu bijis slepenais aģents, lai no manis atsvešinātu citus nacionālistus, vai arī tieši otrādi, noliegs visu manis šeit rakstīto. Varbūt man centīsies piešūt vēl kaut kādas safabricētas apsūdzības. Iespējams es nejauši izkritīšu pa balkonu vai nositīšos ar mašīnu kā Jorgs Haiders. Dzīvosim, redzēsim. Un lūgums pārējiem lasītājiem sekot līdzi notikumu attīstībai, ja nu ar mani notiek kas slikts, tad nepalieciet parādā! Valdis Rošāns. Nobeigumā es gribētu atvainoties tiem cilvēkiem, kurus biju spiests pieminēt savos ziņojumos: Pēc FENIKSA lūguma, cilvēku vārdi ir izņemti!>> Diskusija, kas sekoja uzreiz pēc FENIKSA aresta 2008. gada decembrī
_________________ Ja vēlēšanas ko spētu mainīt, tās tiktu aizliegtas!
|
|
|
|
 |
|
Anna91
|
Komentāra virsraksts: Re: FENIKSS, Drošības Policija un represijas pret mani Ievietots: 02 Jan 2010, 01:38 |
|
Pievienojies: 22 Mar 2009, 00:31 Komentāri: 639 Atrašanās vieta: Atkritne
|
|
Par to qtorrent jau labu laiku atpakaļ daudzi teica, ka tas nav drošs, bet kā parasti, latvietim vajag iedurt adatu pēcpusē, lai viņš sāktu ticēt. Tas ir tāpat, kā tagad, daudzi mūsu pašu bāleliņi smīkņā par slepenā metro eksistenci... To ka stukaču mums nekad nav trūcis, es jau esmu vairākkārt teikusi... Bet no otras puses, tu apzinājies, ka tavi atklāti uz vardarbību aicinātie izteikumi, diez vai tiks nepamanīti. Un tad iedomājies tos cilvēkus, kurus represē ne par ko, piemēram, žurnālistus, kas ar demokrātiskiem līdzekļiem, cenšas panākt taisnību, kas nebija tavā gadījumā! Aicināt nogalināt cilvēkus nav pieņemami, pat ja tie ir tikai komentāri. Man arī riebjas krievi un žīdi, bet tāpēc jau es neiešu tik tālu, ka aicināšu viņus nogalināt. Bet nu vienalga turies! Mēs tevi atbalstīsim! Ps. valsts mums ir maza, bet neticami nekrietna, tas tiesa.
_________________ Eva mana māte, Ādolfs mans tēvs.
|
|
|
|
 |
|
FENIKSS
|
Komentāra virsraksts: Re: FENIKSS, Drošības Policija un represijas pret mani Ievietots: 02 Jan 2010, 01:42 |
|
|
|
Anna, es nekur neesmu aicinājis nogalināt žīdus vai citus man nepatīkamus radījumus. Tas ka man patiktu redzēt ka viņi nokrīt pēc izšautas aptveres nav nekāds noslēpums. Un tas arī nav nekāds aicinājums. Un es tik tiešām uzskatu ka cilvēktiesības var ierobežot pēc etniskā principa, un savos uzskatos es neesmu viens. Tā arī uzskata ANO, kas savulaik savā konvencijā pieļāva ka var atkāpties no cilvēktiesībām tādā apmērā kāds ir nepieciešams, ja tiek apdraudēta kādas tautas pastāvēšana. Latviešu pastāvēšana šobrīd ir apdraudēta. Un tas cik tālu drīkst atkāpties ja nekļūdos nav noteikts. Esi vispār lasījusi tos manus komentārus par ko mani apsūdz vai arī klausies tajā ko par mani stāsta mani ienaidnieki? Par uTorrent runājot es vairākās vietās par to vēlējos informēt interneta lietotājus. uTorent oficiālajā foruma mana tēma momentā pazuda, diskcryptor.net forumā paši izlasiet kā tikko pēc manis piereģistrēts lietotājs profesionāli izjauc diskusiju, maldinot lietotājus un ievietojot "palagus" ar bildēm: http://diskcryptor.net/forum/index.php?topic=482.0
|
|
|
|
 |
|
Rolands Augšpuls
|
Komentāra virsraksts: Re: FENIKSS, Drošības Policija un represijas pret mani Ievietots: 02 Jan 2010, 01:51 |
|
 |
| Lietotāja rangs: |
 |
Pievienojies: 02 Sep 2008, 13:06 Komentāri: 1459 Atrašanās vieta: Ķeipene
|
|
Labi uzrakstijis esi. Es nedaudz pasmaidiju par visu šito un varu derēt, ka nekādīgi neuzminēsi kapēc. Vēl varēji kā nakamo aprakstīt iepriekšējo tiesu pieredzi un apsūdzības neatlaidību.
|
|
|
|
 |
|
Anna91
|
Komentāra virsraksts: Re: FENIKSS, Drošības Policija un represijas pret mani Ievietots: 02 Jan 2010, 02:00 |
|
|
Es par to utorrent, atceros, lasīju gan latviešu, gan ārzemju avotos. Bet kad apskatījos komentārus, daudzi hihināja. Muļķi, kas muļķi... Šovakar Panorāmā dzirdēju, ka no 1. janvāra varēšot uzlikt soda naudu vai atslēgt internetu, ja DP ņaukas sadarbībā ar Pakkaļu pamanīšot, ka lietotājs nodarbojas ar to, ko nodarbojas 99% interneta lietotāju. Paradoksāli, bet Lv interneta ziņu portālos par to nav ne vārda! Laikam Pakkaļai nepatīk latviešu strauji augošā neapmierinātība pret autortiesību "aizstāvju" reketu. Nu ko, viņiem nāksies atslēgt i-netu lielākajai daļai Lv iedzīvotāju  Ps. Jātaisa Pirātu Partija! Zviedrijā jau tāda ir, un ļoti veiksmīga - atsaucība ir milzīga!
|
|
|
|
 |
|
kalvis
|
Komentāra virsraksts: Re: FENIKSS, Drošības Policija un represijas pret mani Ievietots: 02 Jan 2010, 02:15 |
|
 |
 |
Pievienojies: 01 Sep 2008, 21:44 Komentāri: 1404
|
|
Paldies Feniksam par interesanto materiālu! Ja nu kāds nonāksim DP redzeslokā, mums būs ar ko salīdzināt. Izskatās, ka paņēmieni palikuši tie paši - mantotie no padomju pagātnes. Sašķelt režīma opozīciju, likt vieniem izsekot otrus, nopratināt naktīs, radīt aizdomas, bailes, savstarpēju neuzticēšanos... Visā šajā stāstā mani visvairāk pārsteidza dažu (pēc viņu fasādes spriežot) liberāli un rietumnieciski noskaņotu "derīgo idiotu" un prostituētās inteliģences jaunā loma. Apskatīsimies, ko dara un ko grib panākt jau minētā Anna Stroja ar savu Dialogi.lv rīkoto akciju - Internets bez naida. Virspusēji apskatoties - tie materiāli ir parasta pseidoliberāla papļāpāšana, lai atpelnītu savu maizes devēju naudiņu. Tas varbūt ir neētiski (intelektuāla prostitūcija arī tomēr ir prostitūcija) - bet tas nav Latvijas apstākļiem nekas dīvains vai šokējošs. Daži savu iztiku māk nopelnīt tikai tā. Bet izrādās, ka šiem "liberālisma aizstāvjiem" nav nekas pretim iedarbināt arī austrumu despotijām un totalitāriem režīmiem raksturīgas specdienestu metodes, lai sasniegtu savus mērķus. Cilvēki, kuri uzdodas par rietumu demokrātijas un liberālisma principu aizstāvjiem, paradoksālā veidā nonāk vienā nometnē ar vārda brīvības apspiedējiem. Būtu interesanti pakonsultēties ar J.Kažu - un informēt, teiksim, Amnesty International (arī, starp citu, liberāla organizācija, kura iestājas pret brutāli represīvām metodēm). Var gadīties, ka rietumos dzīvojošie liberāļi, cilvēktiesību aktīvisti un pārējie ne visai labi saprot, kas ir viņu Latvijas "kolēģi", kurus viņi aicina uz konferencēm un sniedz savu palīdzību. Latvijas "liberāļiem" čekistu dzinējsuņu loma izrādījusies svarīgāka nekā cilvēktiesības. Gandrīz vai jāiztulko Feniksa piedzīvojumi angliski un jāizsūta Annas Strojas rietumu kolēģiem. Demokrātijas un humānisma vērtību pastāvēšanu šajā pirmsvēlēšanu laikā apdraud mūsu valsts aizvien lielākā orientācija uz Putina Krieviju ar visiem viņu ohrankas paņēmieniem. Feniksa arests ir tikai viena izpausme visā mūsu valsts ārpolitiskā kursa (un arī iekšpolitisko metožu) pēdējā laika izmaiņām. Manuprāt, pašlaik ir svarīgi, lai katrs no mums nebaidītos izdarīt katrs kaut pa vienam mazam solītim mums tik vajadzīgajā latviskas Latvijas virzienā. Lai darbi virzītos uz priekšu; lai nebūtu vienam atsevišķam cilvēkam jāsper tūkstoš soļi. Jo vienu cilvēku var arestēt un iebiedēt, bet tūkstošus - nē. Latviešiem ir arī politiski jākonsolidējas ne vairāk kā divos politiskos spēkos. Mērenāka latviskuma programma ir raksturīga JL/PS/SCP koalīcijai - jeb "Vienotībai". Un radikālāku latviskuma programmu savukārt varētu piedāvāt VL! kopā ar TB/LNNK, ja arī viņiem izdotos apvienot spēkus. Neviens politisks spēks nav bez saviem trūkumiem. Bet šobrīd ir tāpat kā 1919. un 1944.gadā - jāstājas kopīgā ierindā pret Rietumu civilizācijas ienaidniekiem, kuri grib nostiprināties Latvijā.
|
|
|
|
 |
|
FENIKSS
|
Komentāra virsraksts: Re: FENIKSS, Drošības Policija un represijas pret mani Ievietots: 02 Jan 2010, 02:16 |
|
|
|
To ka netā kačā var pateikt ar jebkuru torrent klientu. Šeit runa ir par backdoor jeb remote access trojāni iekš uTorrent. Es tikai brīnos kā mūsējie dēpisti tikuši zināt kā to izmantot. Laikam ārvalstu specdienesti padalījušies ar saviem noslēpumiem, jo šaubos ka mūsējie "melnie mētelīši" pašrocīgi šantažēja uTorrent izstrādātājus lai tajā programma ievieto to kaitīgo kodu.
Par ko Rolands pasmaidīja nezinu. Varbūt par homoseksuālistu atšķirīgo etnisko izcelsmi (anālās dzemdības?!?) vai varbūt ko tādu ko nevaru uzreiz iedomāties.
|
|
|
|
 |
|
JurisKazha
|
Komentāra virsraksts: Re: FENIKSS, Drošības Policija un represijas pret mani Ievietots: 02 Jan 2010, 02:28 |
|
 |
 |
Pievienojies: 01 Sep 2008, 13:00 Komentāri: 537 Atrašanās vieta: Rīgā
|
|
Šokējošs, interesants un drūms apraksts par to, kā NeoKGB jeb DP apgājās ar Fēniksu. Jāvaicā-- kas ir bīstamāks, viņš ar savām man nepieņemamām idejām, vai šāda valsts varas izpausme? Es (kā jau sen zināms šeit forumā) iebilstu pret rasismu, homofobiju, anti-demokrātiskām un autoritārisma slavinošām idejām -- protams, debašu līmenī. Man nenāktu prātā kādu nosūdzēt policijai par pretīgiem izteicieniem vārdos vai rakstos. Brīvību respektējošas valsts pazīme ir tieši attieksmē pret ekstrēmismu izteiksmē. "Naida runas" sodīšana ir ne tikvien vārda brīvības ierobežošana, bet arī atņem mums visiem tiesības lasīt vai dzirdēt šo viedokli. Ar kādām tiesībām valsts man var aizliegt tieši no pirmavota (viņa rakstiem) uzzināt, ka Fēnikss ir antisemīts un noskaņots pret homoseksuālām personām? Esmu jau sen pilngadīgs un neviens DP aģents nediktēs ko drīkstu vai nedrīkstu lasīt internetā. Es joprojam oponēju Fēniksa uzskatiem, es labprāt ar viņu debatēju un prezentēju savus argumentus, prasot viņa, bet bez policijas uzraugošiem cūku purniem, lūdzu. Tas, ka viņam lūdza izspiegot divus (gan dažādu paaudžu) bijušos hipijus (dažādās valstīs) ir vienkārši melnā humora tops.
Vēlu visiem laimīgu Jauno Gadu un karstas debates arī 2010. gadā.
Rakstu šobrīd no valsts (ASV), kur tādus kā Fēniksu dzelžaini sargā konstitūcijas pirmais papildu pants.
_________________ If we don't believe in freedom of expression for people we despise, we don't believe in it at all. ~Noam Chomsky Ja mēs neticām, ka cilvēkiem, ko mēs ienīstām, ir izteiksmes brīvība, mēs tai vispār neticām, Noams Čomskis, publicists, anarhists
|
|
|
|
 |
|
Anna91
|
Komentāra virsraksts: Re: FENIKSS, Drošības Policija un represijas pret mani Ievietots: 02 Jan 2010, 02:33 |
|
|
|
Mūsējie datorspeciālisti, starp citu, skaitās ļoti augsta līmeņa. Pārspīlētā drošība, kas robežojas ar ārprātu, traucē Latvijas IT attīstību. Debilisms, savādāk to nevar nosaukt. Tā vietā, lai taisītu serverus Latvijā, daudzi to dara ārzemēs, kur policijā nesēž tādi klauni, kā Latvijā. PS. Fenikss, ja nav noslēpums, ar kuru no policijas iecirkņiem tev bija darīšana?
|
|
|
|
 |
|
FENIKSS
|
Komentāra virsraksts: Re: FENIKSS, Drošības Policija un represijas pret mani Ievietots: 02 Jan 2010, 02:38 |
|
|
|
Kalvi, šīs metodes nāk no padomju savienības, bet šobrīd viņas piekopj lielākā daļa pasaules. Nav nekādas būtiskas atšķirības starp DP, FSB, CIP, Mossad un pārējām pēc Čekas līdzības taisītām organizācijām, jo viņi ir viens no otra mācījušies, kaut vai caur tiem pašiem dubultaģentiem.
Domāju ka Amnesty international patiesībā ļoti labi zin ar ko nodarbojas viņu kolēģi šeit Latvijā. Cita lieta ka viņi spēlē dubulto spēli ar savu humānismu, lai izbīdītu cauri nāvessoda atcelšanu, pidartiesības, cilvēktiesības un citus rietumu pasaules "labumus".
Es demokrātijai un cilvēktiesībām vairs neticu. Es neesmu tik naivs lai ticētu tiem kas saka ka tagad ir pati labākā un taisnīgākā sabiedrības uzbūve, tanī pat laikā pa 20 gadiem demokrātiskā ceļā esam zaudējuši vairāk cilvēkus nekā padomju izsūtīšanās un mūsu valsts ekonomika ir demokrātiski un ar brīvā tirgus palīdzību nonākusi vēl bezcerīgākā stāvoklī kā pēc 1. pasaules kara. Kādreiz solīja gaišo komunisma nākotni uz kuru visi ejam, tik vajag nedaudz paciesties. Es muļķībām vairs neticu, laiks politiski pieaugt arī pārējiem cilvēkiem.
|
|
|
|
 |
|
Anna91
|
Komentāra virsraksts: Re: FENIKSS, Drošības Policija un represijas pret mani Ievietots: 02 Jan 2010, 02:45 |
|
|
|
Ne jau demokrātijā ir vaina. Vaina ir cilvēkos. Tas ir tāpat, kā vainot reliģijas kaŗu izraisīšanā. Man jau arī dažreiz nolaižas ķepiņas, redzot visu šo ārprātu. Bet dzīvot vienalga kaut kā nav apnicis... Ko varu sacīt, jācīnās! Pat Visi CIPI, FIBI, KGB ir cilvēki nevis bioroboti, tātad viņi nav neuzveicami.
|
|
|
|
 |
|
FENIKSS
|
Komentāra virsraksts: Re: FENIKSS, Drošības Policija un represijas pret mani Ievietots: 02 Jan 2010, 02:48 |
|
|
|
Vispār sakarā ar šiem notikumiem es pilnā nopietnībā apsveru iespēju lūgt politisko patvērumu Baltkrievijā, Irānā vai Libānā. Jo šeit man nav ne tikai darba vai kaut teorētiskas iespējas tādu dabūt un nodrošināt sev cilvēka cienīgus dzīves apstākļus, un vēl tam visam pa virsu šī varas iestāžu izrīcība.
Ja kādam ir zināms kas vairāk kādā veidā to lūgt vai valstis kas man varētu dot politisko patvērumu, lūdzu rakstiet privāto ziņu.
Vēl jau ir tā otra krimināllieta, kur mani un Birzi neatlaidīgi centās notiesāt par olu dalīšanu protestētājiem geju praida laikā. Visas tiesu instances mani attaisnoja, bet valsts kā kompensāciju man izmaksāja tikai 90Ls, lai gan advokātam esmu iztērējis 425Ls. Rīt kad nenāks miegs sīki un smalki uzrakstīšu arī par to lietu.
|
|
|
|
 |
|
Rolands Augšpuls
|
Komentāra virsraksts: Re: FENIKSS, Drošības Policija un represijas pret mani Ievietots: 02 Jan 2010, 02:55 |
|
 |
 |
|
|
Nu nezinu vis vai vajag prom laisties. Hm, ja jau siem Kaža un Zanders intereseja, tad austrumu puse arī joprojām sponsorē viņu "rotaļas"! Vai Lorencs bij tas baltaja uzvalkā un baltajās "ccībiņās"?
|
|
|
|
 |
|
FENIKSS
|
Komentāra virsraksts: Re: FENIKSS, Drošības Policija un represijas pret mani Ievietots: 02 Jan 2010, 02:57 |
|
|
|
Anna91 rakstīja: Ne jau demokrātijā ir vaina. Vaina ir cilvēkos. Tas ir tāpat, kā vainot reliģijas kaŗu izraisīšanā. Man jau arī dažreiz nolaižas ķepiņas, redzot visu šo ārprātu. Bet dzīvot vienalga kaut kā nav apnicis... Ko varu sacīt, jācīnās! Pat Visi CIPI, FIBI, KGB ir cilvēki nevis bioroboti, tātad viņi nav neuzveicami. Zini, savulaik kad eiropā valdīja karaļi un visādi tirāni, arī tumsonīgi zemnieki burkšķēja ka nejau monarhijai kā sabiedrības iekārtai ir vaina, tikai karalis tāds sūdīgs viņiem gadījies. Vajag jau tikai sagaidīt kad vietā nāks labāks karalis un tad būs labi. Bet tie cilvēciņi tik ilgi gaidīja uz labāku monarhiju, kamēr revolucionāri tam karalim nenocirta galvu un neizveidoja savu sabiedrību, balstītu uz pilnīgi citiem principiem. Ja var ticēt, tad tev ir tikai 18 gadi. Es tavā vecumā, tātad arī vēl ne tik sen arī tā domāju, vajag tikai visiem mums pēc pāris gadiņiem nobalsot par pareizo partiju, tikt saeimā un viss būs labi. Tagad saprotu ka bez radikālām pārmaiņām pašos sabiedrības uzbūves pamatos nekas labāks nav gaidāms.
|
|
|
|
 |
|
Anna91
|
Komentāra virsraksts: Re: FENIKSS, Drošības Policija un represijas pret mani Ievietots: 02 Jan 2010, 02:57 |
|
|
|
Vislabākā vietā disidentiem, viennozīmīgi, ir Lielbritānija. Kā tur nokļūt nav ne jausmas... Zinu tikai,ka jāraksta kkāds lūgums parlamentam. Tādā ziņā man Anglija ļoti simpatizē. Viņi tiešām nenodod bēgļus. Uz turieni dodas ļoti daudz politisko bēgļu no izslavētās krievijas.
|
|
|
|
 |
|
FENIKSS
|
Komentāra virsraksts: Re: FENIKSS, Drošības Policija un represijas pret mani Ievietots: 02 Jan 2010, 03:09 |
|
|
|
Rolands Augšpuls rakstīja: Nu nezinu vis vai vajag prom laisties. Hm, ja jau siem Kaža un Zanders intereseja, tad austrumu puse arī joprojām sponsorē viņu "rotaļas"! Vai Lorencs bij tas baltaja uzvalkā un baltajās "ccībiņās"? Var jau palikt šeit un sacensties trīsciparu komunālo parādu krāšanā un katru mēnesī kādu nedēļu ieturēt diētu. Var arī braukt uz ārzemēm, ja ir palikusi nedaudz naudiņa, lai strādātu kā tādam kalpam par turienes minimālo algu un arī tur būt sabiedrības zemākā slāņa pārstāvim. Bet ja tās naudas nav lai aizbrauktu? Un ja ir pietiekami traks, lai nepadotos bet cīnītos? Un meklēt domubiedrus kaut pašā ellē? Domāju ka Kaža un Zanders viņiem interesē tieši tik pat cik jebkuri citi esoši vai iespējams nākotnē topoši politiskie spēki, kas ir opozīcijā valdošajam režīmam. Laicīgi viss tiek iefiltrēts, lai nepieciešamības gadījumā parautu aiz aukliņām un būtu kontrolējams. Internetā atradu ka Kaža savulaik arī ir bijis tulks kas nonācis saskarē ar VDK, varbūt tas viņiem interesēja. Nezinu. Domāju ka nejau Lorencs pats uz savu galvu izdomāja izspiegot par ko spriež pingviniem.lv, viņš saņem norādes no sava priekšnieka. Toreiz kad bija kratīšana manā dzīvoklī un mana vervēšana, viņš ik pa 5 minūtēm sazvanījās pa mobilo telefonu ar kādu, kas uzraudzīja to kratīšanas operāciju.
|
|
|
|
 |
|
FENIKSS
|
Komentāra virsraksts: Re: FENIKSS, Drošības Policija un represijas pret mani Ievietots: 02 Jan 2010, 03:14 |
|
|
Anna91 rakstīja: Vislabākā vietā disidentiem, viennozīmīgi, ir Lielbritānija. Kā tur nokļūt nav ne jausmas... Zinu tikai,ka jāraksta kkāds lūgums parlamentam. Tādā ziņā man Anglija ļoti simpatizē. Viņi tiešām nenodod bēgļus. Uz turieni dodas ļoti daudz politisko bēgļu no izslavētās krievijas. Lielbritānija man neder. Arī tur es kritizētu tur pastāvošo iekārtu, pie tam viņa ir eiropas savienībā, un agri vai vēlu mani sagaidītu Zundela liktenis. Savukārt Irāna spītīgi turās pretī rietumvalstu spiedienam, viņiem ir prezidents kas nebaidās runāt patiesību par tā dēvēto holokaustu, ir plaukstoša ražošana. Libānā parlamentā ir Hezbollah, kas ar ieročiem rokās cīnās pret žīdiem un izraēlu, pie tam žīdi nesen bija bombardējuši un nogalinājuši suverēnās Libānas iedzīvotājus. Domāju ka tajās valstīs būs pavisam cita attieksme pret to ko es saku par demokrātiju, žīdiem un pidarasiem.
|
|
|
|
 |
|
Rolands Augšpuls
|
Komentāra virsraksts: Re: FENIKSS, Drošības Policija un represijas pret mani Ievietots: 02 Jan 2010, 03:15 |
|
 |
 |
|
|
Ir jau vēl arī tāda lieta, ka iemet kādu lieku klāt, kas siem patiesībā nemaz neinteresē,- uzmanības novērsšanai.
|
|
|
|
 |
|
FENIKSS
|
Komentāra virsraksts: Re: FENIKSS, Drošības Policija un represijas pret mani Ievietots: 02 Jan 2010, 03:21 |
|
|
Rolands Augšpuls rakstīja: Ir jau vēl arī tāda lieta, ka iemet kādu lieku klāt, kas siem patiesībā nemaz neinteresē,- uzmanības novērsšanai. Ņemot vērā to kādu nespējnieku es tēloju, diez vai viņi mani apgrūtināja ar nevajadzīgiem uzdevumiem. Es tikai brīnos ka nebija nekādu runu par VisuLatvijai! vai LNF. Pēc idejas šie taču viņiem ir interesantāki par pāris žurnālistiem. Vai nu mani minētie ir stipri infiltrēti vai arī tur ir kaut kas vairāk.
|
|
|
|
 |
|
Rolands Augšpuls
|
Komentāra virsraksts: Re: FENIKSS, Drošības Policija un represijas pret mani Ievietots: 02 Jan 2010, 03:28 |
|
 |
 |
|
FENIKSS rakstīja: Jānim Iesalniekam ?
|
|
|
|
 |
|
FENIKSS
|
Komentāra virsraksts: Re: FENIKSS, Drošības Policija un represijas pret mani Ievietots: 02 Jan 2010, 03:40 |
|
|
Rolands Augšpuls rakstīja: FENIKSS rakstīja: Jānim Iesalniekam ? Kad viņi gribēja lai uzrakstu ziņojumu ko kādreiz esmu darījis, starp vispārzināmām lietām un puspatiesībām pieminēju arī ka 2007 gada praida laikā Vecrīgā staigāju kopā ar Jāni Iesalnieku un redzēju Masļakova konfliktu ar kādu huligānu. Tas arī viss par Iesalnieku. Tobrīd man DP vajadzēja iestāstīt ka es esmu "gatavs stāstīt" konfidenciālas lietas. To taču viņiem vajadzēja zināt ka divi bīstami radikāļi kopā pastaigājas pa Vecrīgu, vai ne? 
|
|
|
|
 |
|
Rolands Augšpuls
|
Komentāra virsraksts: Re: FENIKSS, Drošības Policija un represijas pret mani Ievietots: 02 Jan 2010, 03:44 |
|
 |
 |
|
Nesaprati. Es biju domajis noradīt, ka spriežot pēc tevis uzrakstīta saraksta, tad par Jāni, kurš ir no VL  , interese ir bijusi.
|
|
|
|
 |
|
JurisKazha
|
Komentāra virsraksts: Re: FENIKSS, Drošības Policija un represijas pret mani Ievietots: 02 Jan 2010, 08:36 |
|
 |
 |
Pievienojies: 01 Sep 2008, 13:00 Komentāri: 537 Atrašanās vieta: Rīgā
|
|
Vienīgais gadījums kur es, kā "tulks", nonācu saskarē ar VDK bija 1991. gadā pēc puča, kad iebraucu Latvijā ar vīzu nr. 1 no Zviedrijas. VDK vadītājs Johansons rīkoja preses konferenci, kurā bija daudz ārzemju preses, tādēļ preses konferences laikā tulkoju Johansona teikto angliski, un ārzemju žurnālistu jautājumus -- latviski. Tā bija koleģiāla izpalīdzība, tāpat, kā 2007. gada praidā, kad tulkoju vairāku no "Birzes tēva" pulka saukļus un tirādes stāvot pie Vērmaņdārza sētas. Atkal melnais humors. "What is the man saying?" (kāds bļāvējs, ne Birze, nedz arī Fēnikss, skaidrības labad) He is saying "go f**k yourselves" He is asking the lesbian woman to come out and suck him off. Un tādā garā, kamēr franču (?) TV žurnāliste nobālēja  . Mans mērķis bija korekti atspoguļot ko katra puse teica/vaicāja. DP laikam nepatika tas, ka es viņus gānīju pēc Smirnova aizturēšanas un uztaisīju speciālu blogu angļu valodā par " Free Speech Emergency in Latvia". Publicējos Index on Censorship, sniedzu interviju Zviedrijas radio u. tml. Fēniksa gadījumā ieteicu kontaktēt Article 19, kam ir izteikti noraidoša attieksme pret "naida runas" likumiem.
_________________ If we don't believe in freedom of expression for people we despise, we don't believe in it at all. ~Noam Chomsky Ja mēs neticām, ka cilvēkiem, ko mēs ienīstām, ir izteiksmes brīvība, mēs tai vispār neticām, Noams Čomskis, publicists, anarhists
|
|
|
|
 |
|
Eduards Ozoliņš
|
Komentāra virsraksts: Re: FENIKSS, Drošības Policija un represijas pret mani Ievietots: 02 Jan 2010, 14:02 |
|
Pievienojies: 18 Jan 2009, 20:11 Komentāri: 720 Atrašanās vieta: Rīga
|
|
Interesants materiāls, atklāj DP aizkulises. Neesmu iedziļinājies, par ko īsti FENIKSS vispār tika saukts "pie dziesmas", tā kā grūti spriest, cik tas bija pamatoti vai nepamatoti, taču tas, ka uzdeva izspiegot Zandera/Kažas aktivitātes, ir maigi izsakoties dīvaini un tas neko labu par mūsu demokrātiju neliecina.
P.S. Šo materiālu būtu labi mēģināt publicēt vēl citos avotos, lai aiziet līdz plašākam cilvēku lokam. Varbūt var dabūt iekšā Diena.lv, Apollo.lv, Tvnet.lv.
|
|
|
|
 |
|
Roberts Robežnieks
|
Komentāra virsraksts: Re: FENIKSS, Drošības Policija un represijas pret mani Ievietots: 02 Jan 2010, 15:42 |
|
Pievienojies: 27 Jūl 2009, 10:47 Komentāri: 168
|
|
Kaut kas te nav tirs. Neuzskatu ka dp ir tik stulbi ka tu to Valdi pasniedz. Tavs raksts ir jalasa diezgan ar kritisku skatienu jo daudzas nianses liek spriest par neticibu tev. Negaidi ka akli ticesu visam ko stasti.
_________________ Silent leges inter arma. Labor omnia vincit improbus.
|
|
|
|
 |
|
|