|
| Autors |
Sazināties |
|
Crash
|
Komentāra virsraksts: Balsojums par labāko valsti pasaulē Ievietots: 22 Dec 2009, 11:19 |
|
Pievienojies: 26 Aug 2008, 10:53 Komentāri: 720 Atrašanās vieta: Rīga, Latvija
|
_________________ Meklēju darbu Rīgā, kur nav nepieciešama krievu valoda. E-pasts: crash757@inbox.lv, tel.: 26099451
|
|
|
|
 |
|
Eduards Ozoliņš
|
Komentāra virsraksts: Re: Balsojums par labāko valsti pasaulē Ievietots: 22 Dec 2009, 12:58 |
|
Pievienojies: 18 Jan 2009, 20:11 Komentāri: 722 Atrašanās vieta: Rīga
|
|
Šādās virtuālās akcijās latvieši vienmēr pirmie, bet, kad reāli vajag valsti glābt, tad ni un ni... Drusku nožēlojami tomēr.
|
|
|
|
 |
|
Jānis Iesalnieks
|
Komentāra virsraksts: Re: Balsojums par labāko valsti pasaulē Ievietots: 22 Dec 2009, 15:46 |
|
Pievienojies: 25 Okt 2007, 02:29 Komentāri: 3141
|
|
Nobalsoju, lai gan lielu jēgu nesaskatu. Kaut gan toreiz, kad gāja balsojums par Rīgas iekļaušanu Monopolā, arī daudzi īdēja par balsojuma bezjēdzīgumu. Rezultātā Rīga kļuva par vienu no dārgākajiem jaunās Monopola versijas lauciņiem. Savu valsti ir jāmāk popularizēt visdažādākajos veidos un augstas vietas šādos balsojumos par sliktu tāpat nenāk.
_________________ Seko līdzi maniem Twitter ierakstiem: twitter.com/JanisIesalnieks
|
|
|
|
 |
|
Crash
|
Komentāra virsraksts: Re: Balsojums par labāko valsti pasaulē Ievietots: 22 Dec 2009, 16:18 |
|
Pievienojies: 26 Aug 2008, 10:53 Komentāri: 720 Atrašanās vieta: Rīga, Latvija
|
Citāts: Savu valsti ir jāmāk popularizēt visdažādākajos veidos un augstas vietas šādos balsojumos par sliktu tāpat nenāk. Nu ja, nu ja E fama e gloria! 
_________________ Meklēju darbu Rīgā, kur nav nepieciešama krievu valoda. E-pasts: crash757@inbox.lv, tel.: 26099451
|
|
|
|
 |
|
viesturs.kurmis
|
Komentāra virsraksts: Re: Balsojums par labāko valsti pasaulē Ievietots: 22 Dec 2009, 16:21 |
|
Pievienojies: 03 Sep 2008, 13:33 Komentāri: 4
|
|
Monopolā, lai cik sīks, bet bija kaut kāds taustāms rezultāts un mērķis. Šeit bezgaumīgs reklāmu mākonis un ideja pati kā tāda ir klaji komerciāla. Ko nozīmē "labākā valsts pasaulē"? Pats apgalvojums jau ir absurds savā būtībā. Katrai tautai sava zeme ir labākā. Vai Ķīna būs labākā valsts pasaulē, tikai tādēļ, ka ķīniešu ir vairāk? Pietiktu kaut kur viņu ziņu kanālos uz 10 sekundēm pieminēt, ka ir šāda balsošana un vienā minūtē vai nu viņiem būs n-miljoni balsojumu vai arī serveris vienkārši tiks nonests.
|
|
|
|
 |
|
Anna91
|
Komentāra virsraksts: Re: Balsojums par labāko valsti pasaulē Ievietots: 22 Dec 2009, 17:54 |
|
Pievienojies: 22 Mar 2009, 00:31 Komentāri: 668 Atrašanās vieta: Atkritne
|
Es atbalstu šādu akciju. Tēvu zemei grūti laiki, dēliem jāiet jābalso! 
_________________ Eva mana māte, Ādolfs mans tēvs.
|
|
|
|
 |
|
Jānis Iesalnieks
|
Komentāra virsraksts: Re: Balsojums par labāko valsti pasaulē Ievietots: 22 Dec 2009, 19:00 |
|
|
viesturs.kurmis rakstīja: Ko nozīmē "labākā valsts pasaulē"? Pats apgalvojums jau ir absurds savā būtībā. Katrai tautai sava zeme ir labākā. Vai Ķīna būs labākā valsts pasaulē, tikai tādēļ, ka ķīniešu ir vairāk? Piekrītu. Bet neredzu arī neko kaitīgu, ja mūsējie šādā balsojumā sabalso Latviju uz augšu.
_________________ Seko līdzi maniem Twitter ierakstiem: twitter.com/JanisIesalnieks
|
|
|
|
 |
|
Anna91
|
Komentāra virsraksts: Re: Balsojums par labāko valsti pasaulē Ievietots: 22 Dec 2009, 21:03 |
|
|
Cik var pīkstēt  Mani, piemēram, pārņēma ļoti forša sajūta, ka mazā Latvija ir pirmajā vietā! Kas tas par stulbu nepilnvērtības kompleksu visiem latviešiem?!
|
|
|
|
 |
|
Igors Šiškins
|
Komentāra virsraksts: Re: Balsojums par labāko valsti pasaulē Ievietots: 22 Dec 2009, 21:18 |
|
Pievienojies: 23 Nov 2009, 23:56 Komentāri: 226
|
Anna91 rakstīja: Cik var pīkstēt  Mani, piemēram, pārņēma ļoti forša sajūta, ka mazā Latvija ir pirmajā vietā! Kas tas par stulbu nepilnvērtības kompleksu visiem latviešiem?! Esmu pārliecināts,ka ne visi latvieši sirgst ar tevis minēto kompleksu,bet kopumā esi formulējis pareizi.Tā tad,jāpalīdz slimajai tautas daļai atveseļoties.Skumji,bet fakts.
|
|
|
|
 |
|
Eduards Ozoliņš
|
Komentāra virsraksts: Re: Balsojums par labāko valsti pasaulē Ievietots: 22 Dec 2009, 21:54 |
|
|
|
Vienkārši ir tik nožēlojami, ka kaut kādā aptaujā Latvija varbūt arī ir pirmajā vietā, bet reālajā dzīvē kaut kur pie apakšas. Te nu arī parādās prioritātes un patiesās vērtības - kas nevar sasniegt panākumus ar darbu, tam atliek tikai padižoties bezjēdzīgās (Monopola gadījums ir kaut kas pavisam cits) aptaujās/topos.
|
|
|
|
 |
|
Anna91
|
Komentāra virsraksts: Re: Balsojums par labāko valsti pasaulē Ievietots: 22 Dec 2009, 22:30 |
|
|
|
Tad jau arī braucmajas.lv, sargivalodu.lv u.c. ir nožēlojamas akcijas, jo tūlītēju taustāmu rezultātu jau tas nedod! BET tas parāda cilvēka ATTIEKSMI kā tādu, un viss sākas no attieksmes, jo attieksme kā tāda nosaka rezultātu, nevis otrādi. Tad jau arī es varu teikt, ka nožēlojami ir nenospiest to vienu klikšķi sev un citiem tautiešiem par prieku!
|
|
|
|
 |
|
CaMaRo
|
Komentāra virsraksts: Re: Balsojums par labāko valsti pasaulē Ievietots: 22 Dec 2009, 23:36 |
|
Pievienojies: 30 Mar 2009, 22:11 Komentāri: 678
|
Eduards Ozoliņš rakstīja: Vienkārši ir tik nožēlojami, ka kaut kādā aptaujā Latvija varbūt arī ir pirmajā vietā, bet reālajā dzīvē kaut kur pie apakšas. Te nu arī parādās prioritātes un patiesās vērtības - kas nevar sasniegt panākumus ar darbu, tam atliek tikai padižoties bezjēdzīgās (Monopola gadījums ir kaut kas pavisam cits) aptaujās/topos. Padot striķi un ziepes?
_________________ Ne žīdu, ne krievu, ne vācu līdzskrējēju propagandā es neklausos! PPM
|
|
|
|
 |
|
Neainars
|
Komentāra virsraksts: Re: Balsojums par labāko valsti pasaulē Ievietots: 23 Dec 2009, 01:03 |
|
 |
| Lietotāja rangs: |
 |
Pievienojies: 04 Okt 2008, 20:31 Komentāri: 586
|
CaMaRo rakstīja: Padot striķi un ziepes? Dod tik šu' , pārgudriniek! Abas mantas noderēs. 
|
|
|
|
 |
|
CaMaRo
|
Komentāra virsraksts: Re: Balsojums par labāko valsti pasaulē Ievietots: 23 Dec 2009, 01:46 |
|
|
Neainars rakstīja: CaMaRo rakstīja: Padot striķi un ziepes? Dod tik šu' , pārgudriniek! Abas mantas noderēs.  Tu tikai vari dabūt gŗanātu saišķi. Nu varbūt vēl lāpstu ar ko sarakt ierakumus. 
_________________ Ne žīdu, ne krievu, ne vācu līdzskrējēju propagandā es neklausos! PPM
|
|
|
|
 |
|
Eduards Ozoliņš
|
Komentāra virsraksts: Re: Balsojums par labāko valsti pasaulē Ievietots: 23 Dec 2009, 10:02 |
|
|
Anna91 rakstīja: Tad jau arī braucmajas.lv, sargivalodu.lv u.c. ir nožēlojamas akcijas, jo tūlītēju taustāmu rezultātu jau tas nedod! BET tas parāda cilvēka ATTIEKSMI kā tādu, un viss sākas no attieksmes, jo attieksme kā tāda nosaka rezultātu, nevis otrādi. Tad jau arī es varu teikt, ka nožēlojami ir nenospiest to vienu klikšķi sev un citiem tautiešiem par prieku! Ļoti bērnišķīga pieeja lietām. braucmajas.lv un sargivalodu.lv ir normālas akcijas, ar zināmu mērķi, saturu un jēgu. Minētais balsojums par "labāko valsti pasaulē" ir nav nekas uzmanības vērts un tā vietā, lai mēs to tagad vispār te apspriestu, mums vajadzētu nodarboties ar kaut ko jēdzīgāku. Bet tā laikam ir dažu latviešu nelaime - saskatīt tikai virspusi, neiedziļinoties būtībā. Apmēram tas pats, kas balsot par "Tautas" partiju, tikai tāpēc, ka nosaukumā ir vārds "tauta".
|
|
|
|
 |
|
CaMaRo
|
Komentāra virsraksts: Re: Balsojums par labāko valsti pasaulē Ievietots: 23 Dec 2009, 11:50 |
|
|
Eduards Ozoliņš rakstīja: Anna91 rakstīja: Tad jau arī braucmajas.lv, sargivalodu.lv u.c. ir nožēlojamas akcijas, jo tūlītēju taustāmu rezultātu jau tas nedod! BET tas parāda cilvēka ATTIEKSMI kā tādu, un viss sākas no attieksmes, jo attieksme kā tāda nosaka rezultātu, nevis otrādi. Tad jau arī es varu teikt, ka nožēlojami ir nenospiest to vienu klikšķi sev un citiem tautiešiem par prieku! Ļoti bērnišķīga pieeja lietām. braucmajas.lv un sargivalodu.lv ir normālas akcijas, ar zināmu mērķi, saturu un jēgu. Minētais balsojums par "labāko valsti pasaulē" ir nav nekas uzmanības vērts un tā vietā, lai mēs to tagad vispār te apspriestu, mums vajadzētu nodarboties ar kaut ko jēdzīgāku. Bet tā laikam ir dažu latviešu nelaime - saskatīt tikai virspusi, neiedziļinoties būtībā. Apmēram tas pats, kas balsot par "Tautas" partiju, tikai tāpēc, ka nosaukumā ir vārds "tauta". Nu kas tev gabals nokritīs, tā balsošana tev neprasa vairāk par 2 sekundēm un ietekmēt negatīvi mūsu dzīves nevar.
|
|
|
|
 |
|
Neainars
|
Komentāra virsraksts: Re: Balsojums par labāko valsti pasaulē Ievietots: 23 Dec 2009, 16:09 |
|
 |
| Lietotāja rangs: |
 |
Pievienojies: 04 Okt 2008, 20:31 Komentāri: 586
|
CaMaRo rakstīja: 1) Padot striķi un ziepes? 2) Tu tikai vari dabūt gŗanātu saišķi. 3) Nu varbūt vēl lāpstu ar ko sarakt ierakumus.  Jūs tikai solāt un solāt, bet neko nedodat. (Un, lūdzu, neuzrunājiet mani ar "Tu", jo neesam pazīstami. Manā bērnībā tādās reizēs teica, ka "ar tevi kopā cūkas neesmu ganījis".)
|
|
|
|
 |
|
CaMaRo
|
Komentāra virsraksts: Re: Balsojums par labāko valsti pasaulē Ievietots: 23 Dec 2009, 21:42 |
|
|
Neainars rakstīja: CaMaRo rakstīja: 1) Padot striķi un ziepes? 2) Tu tikai vari dabūt gŗanātu saišķi. 3) Nu varbūt vēl lāpstu ar ko sarakt ierakumus.  Jūs tikai solāt un solāt, bet neko nedodat. (Un, lūdzu, neuzrunājiet mani ar "Tu", jo neesam pazīstami. Manā bērnībā tādās reizēs teica, ka "ar tevi kopā cūkas neesmu ganījis".) Un manā atbildēja: "Cūku gans lepns palicis!" 
|
|
|
|
 |
|
Sahaja-Yoga
|
Komentāra virsraksts: Re: Balsojums par labāko valsti pasaulē Ievietots: 24 Dec 2009, 00:30 |
|
Pievienojies: 28 Mar 2009, 16:43 Komentāri: 210
|
|
Labākā valsts pasaulē būtu tā, kurā visvairāk izplatīta Sahadža-Joga. Tā ir Krievija.
_________________ Garīgums atrisinās visas problēmas, kolektīva garīgā cilvēku transformācija !
|
|
|
|
 |
|
Anna91
|
Komentāra virsraksts: Re: Balsojums par labāko valsti pasaulē Ievietots: 24 Dec 2009, 00:42 |
|
|
Sahaja-Yoga rakstīja: Labākā valsts pasaulē būtu tā, kurā visvairāk izplatīta Sahadža-Joga. Tā ir Krievija. Labs joks! 
|
|
|
|
 |
|
PanZero
|
Komentāra virsraksts: Re: Balsojums par labāko valsti pasaulē Ievietots: 24 Dec 2009, 00:44 |
|
Pievienojies: 01 Sep 2008, 11:50 Komentāri: 362
|
Sahaja-Yoga rakstīja: Labākā valsts pasaulē būtu tā, kurā visvairāk izplatīta Sahadža-Joga. Tā ir Krievija. Es aizrijos ar savu sviestmaizi.
_________________ www.pagrabs.info
|
|
|
|
 |
|
Jānis Iesalnieks
|
Komentāra virsraksts: Re: Balsojums par labāko valsti pasaulē Ievietots: 24 Dec 2009, 01:41 |
|
|
Eduards Ozoliņš rakstīja: Vienkārši ir tik nožēlojami, ka kaut kādā aptaujā Latvija varbūt arī ir pirmajā vietā, bet reālajā dzīvē kaut kur pie apakšas. Nevajag pārspīlēt un gaudot līdzi šim mazohismam. Ja skatās visas pasaules valstis, tad esam stipri augšgalā - kaut kur ap 50-60. vietu no 200. Nemaz nav jābrauc uz Zimbabvi vai Laosu, lai par to pārliecinātos; aizbrauc tepat uz Ukrainu, Rumāniju vai Moldovu un tu sapratīsi, ka mēs dzīvojam labi. Lielveikali ir pilni ar pircējiem, māju pagalmi ar ne tām sliktākajām mašīnām un arī mājās siltums tomēr ir. Vienmēr var vēlēties labāk, bet nevajag arī ieslīgt šajā mazohistiskajā gaudošanā, "cik viss pie mums slikti".
|
|
|
|
 |
|
Eduards Ozoliņš
|
Komentāra virsraksts: Re: Balsojums par labāko valsti pasaulē Ievietots: 24 Dec 2009, 12:45 |
|
|
|
Jānis Iesalnieks rakstīja: Eduards Ozoliņš rakstīja: Vienkārši ir tik nožēlojami, ka kaut kādā aptaujā Latvija varbūt arī ir pirmajā vietā, bet reālajā dzīvē kaut kur pie apakšas. Nevajag pārspīlēt un gaudot līdzi šim mazohismam. Ja skatās visas pasaules valstis, tad esam stipri augšgalā - kaut kur ap 50-60. vietu no 200. Nemaz nav jābrauc uz Zimbabvi vai Laosu, lai par to pārliecinātos; aizbrauc tepat uz Ukrainu, Rumāniju vai Moldovu un tu sapratīsi, ka mēs dzīvojam labi. Lielveikali ir pilni ar pircējiem, māju pagalmi ar ne tām sliktākajām mašīnām un arī mājās siltums tomēr ir. Vienmēr var vēlēties labāk, bet nevajag arī ieslīgt šajā mazohistiskajā gaudošanā, "cik viss pie mums slikti". Jāni, nevajag mest visu vienā maisā. Protams, ka varam piesaukt Zimbabvi un uz tās fona izskatīties bagāti,taču Latvijā ir demokrātiska pārvalde un mēs esam ES. Starp Eiropas valstīm mēs esam krietni apakšā , lai gan kā rāda vēsture, mums būtu reāla iespēja būt kaut kur pa vidu. Tā nav gaudošana, tie vienkārši ir fakti.
|
|
|
|
 |
|
Jānis Iesalnieks
|
Komentāra virsraksts: Re: Balsojums par labāko valsti pasaulē Ievietots: 24 Dec 2009, 23:54 |
|
|
Eduards Ozoliņš rakstīja: Latvijā ir demokrātiska pārvalde un mēs esam ES. Starp Eiropas valstīm mēs esam krietni apakšā , lai gan kā rāda vēsture, mums būtu reāla iespēja būt kaut kur pa vidu. Vai tev nešķiet, ka ir mazliet nepareizi Latviju salīdzināt ar Rietumeiropas valstīm, kuras 50 gadus nav smakušas zem utopiskas un destruktīvas politiski-ekonomiskās sistēmas? Latvija būtu jāsalīdzina ar bijušā Varšavas pakta valstīm un bijušajām PSRS savienotajām republikām. Un šajā grupā kā reiz esam kaut kur pa vidu. Ņem vērā, ka okupācijas sekas nebeidzās ar 1991. gada 21. augustu - šeit dzīvo padomju civilokupanti, valdošās vidējās paaudzes domāšana ir veidojusies padomju laikos. Tās visas ir okupācijas sekas, kuras vēl ilgi vilks uz leju Latvijas attīstības rādītājus.
|
|
|
|
 |
|
|