PIESLĒGTIES    
    REĢISTRĒTIES FAQ     
Tagad ir 10 Sep 2010, 23:10

Visi laiki ir UTC + 2 stundas [ DST ]

Veidot jaunu tematu Komentēt  [ kopā 36 komentāri ]  Iet uz lapu 1, 2  Nākošais
Autors Sazināties
 Komentāra virsraksts: Slepens metro Rīga-Maskava?
KomentārsIevietots: 22 Dec 2009, 00:18 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Pievienojies: 22 Mar 2009, 00:31
Komentāri: 668
Atrašanās vieta: Atkritne
Jānis Ratkevičs rakstīja:
104. Metro parasti ir lietderīgi būvēt pilsētās, kur iedzīvotāju un nodarbināto skaits sasniedz 1 milj. un reiz jau tas tika plānots. Zinot satiksmes problēmas Rīgā metro izbūvi būtu vērts vismaz izvērtēt. Un metro tiek būvēts arī Eiropas pilsētās ar veco apbūvi.

Jūs laikam neņēmāt par pilnu manis sacīto un uzskatāt, ka es vai nu pārteicos vai kko izfantazēju. Nezinu varbūt mēs abi domājam par atšķirīgiem metro, bet es runājo par slepeno metro zem Rīgas, kuru uzbūvēja padomju laikos labu laiku pirms tās visas jezgas ar iedzīvotāju protestiem pret "topošo" metro projektu. Izskatās, ka jūs par tādu dzirdiet pirmo reizi... Jūsu zināšanai, tās nav muļķības, bet gan patiesība. Jums nav licies dīvaini, ka varas iestādes 20 gadus nav ne pušplēsta vārda teikuši par metro nepieciešamību?! Viņi apzinās, ka tādas lietas cels gaismā citas interesantas lietas par ko vairākums no iedzīvotājiem neko pat nenojauš...

Profils Sūtīt e-pastu  
 Komentāra virsraksts: Re: "Visu Latvijai!" programma 10. Saeimas vēlēšanām
KomentārsIevietots: 22 Dec 2009, 00:31 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:

Pievienojies: 02 Sep 2008, 13:06
Komentāri: 1459
Atrašanās vieta: Ķeipene
Anna91 rakstīja:
Pirmkārt, tas metro Rīga-Maskava jau sen ir uzbūvēts

Ā, tad redz kur tas joks! Dzelzceļu Rīga-Ērgļi aizklopēja, tiko beidza demontēt, bet šķita ka dzirdu tadas klusinātas, slāpētas skaņas, ka kad vilciens garām aizklaudzina. Būs pa apakšu palaiduši, blēži!

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 22 Dec 2009, 00:40 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Es runāju nopietni! Kā jau teicu mans tēvs bija arhitekts Maskavā un kaut gan viņš tieši nestrādāja pie tieši tā projekta, to, ka tāds reāli eksistē, viņš zināja no saviem kolēģiem. Kad viņš disidēja uz Rīgu, un pateica to manai mammai, viņa arī neņēma par pilnu viņa teikto. Bet kkad nesen atkal uzpeldēja informācija par šo te lietu, un mamma atcerējās, ka tētis par to projektu kkad negribīgi ieminējās un piebildis, ka "daudz ko tu nezini". Tā kā - viela pārdomām.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 22 Dec 2009, 13:25 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:

Pievienojies: 25 Aug 2008, 17:42
Komentāri: 197
Anna91 rakstīja:
Jūs laikam neņēmāt par pilnu manis sacīto un uzskatāt, ka es vai nu pārteicos vai kko izfantazēju.

Neņemu gan, jo nestādos priekšā priekš kam šāds metro bija jābūvē. Varētu plašāk izklāstīt.

Ja tiešām Rīgā normālo metro būvē, tad iepriekšējo (slepeno, ja nu gadījumā kaut kas tāds eksistē) nav nepieciešams aiztikt.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 23 Dec 2009, 01:00 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Jānis Ratkevičs rakstīja:
Anna91 rakstīja:
Jūs laikam neņēmāt par pilnu manis sacīto un uzskatāt, ka es vai nu pārteicos vai kko izfantazēju.

Neņemu gan, jo nestādos priekšā priekš kam šāds metro bija jābūvē. Varētu plašāk izklāstīt.

Ja tiešām Rīgā normālo metro būvē, tad iepriekšējo (slepeno, ja nu gadījumā kaut kas tāds eksistē) nav nepieciešams aiztikt.

Es gandrīz neko par to nezinu. Atstāstu tikai to, ko man mamma stāstīja. Un tēvs jau arī bija tāds nerunīgs par tādām lietām. Kad mamma centās kaut ko no viņa izspiest, viņš attrauca, ka "daudz zināšot, naktīs nevarēšot gulēt", vārdu sakot, visa tā krievija-maskava ir elles valstība. Tur notiek tādas cūcības, kādas mums pat ļaunākajos murgos nerādās. Viņš jau arī izbaudīja, ko nozīmē, kad neklausa fīreram: spīdzināšanas, karcerus, trakonamus, draudus noglināt ģimenes locekļus u.t.t. Un ar visu to, ka viņš aizbēga viņam paspēja ievadīt organismā ko tādu (pirms tam viņam teica, ka viņu palaidīšot, bet viņš tāpat lēnām nomiršot), ar ko viņš pārus gadus vēlāk nomira - viņa organisms iekšēji "sapuva" - sāka brukt kauli. Tagad gan kremļa suņi ir izdomājuši efektīvākas metodes - Ļitviņenko noindēja dažu nedēļu laikā ar poloniju. Kas attiecas uz to metro, tad es no vieniem citiem avotiem dzirdēju, ka tā metro slepenā ieeja atrodas kkur kremļa teritorijā. Viens latvietis esot tur nejauši nokļuvis, bet tāpat viņam neviens neticēja, jo tas izklausās pārāk neticami. Man mājas ir diezgan daudz visādu tēva skiču, projektu, rasējumu, zīmējumu, bet cik atradu, tur nebija nekādas ēkas, kas saistītas ar transportu - vinam bija cits lauciņš: valsts ēkas, guļamrajoni, pieminekļi u.c. Un es nemaz nebrīnos, par tāda metro eksistenci, jo nevienam nav noslēpums, ka maskava uz Latviju skatījās ar īpašu mīlestību, jo neviena psrs tauta tai nelaizīja rokas tik labi, kā latvieši, kuru dēļ Latvijā tika nekontrolēti ievesti kolonisti, nenormāli rusificēta latviešu valoda (pat krievu komunisti tik traki nebija paredzējuši rusificēt latviešu valodu, kā to uzstāja latviešu komunisti) u.t.t. Mums nodevēju nekad nav trūcis - ne toreiz ne arī tagad... Gan jau pa to metro tika nogādāti steidzami, slepeni dokumenti vai kkas tamlīdzīgs.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 23 Dec 2009, 12:46 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:

Anna, es domāju tavs tēvs kaut ko pārspīlēja vai tu kaut ko pārprati. Būvēt metro no Maskavas līdz Rīgai ir astronomiskā summa. Un dokumentus var nogādāt ar lidmašīnu, pa teletaipu, faksu utt. Manās acīs ticamība šim faktam ir 1%.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 23 Dec 2009, 18:16 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Es jau rēķinājos, ka neviens neticēs. Ja teiktu, ka zem pazemes atrodas Transsibīrijas dzelzceļš, tam arī neviens neticētu. Savukārt, ja es teiktu, ka tas atrodas virs zemes, un to var aplūkot, visi uzreiz ticētu. Es vnk gribēju, lai jūs uzziniet arī citu versiju. Viss nav tik vienkārši, kā sākumā izskatās. Es jums ieteiktu uzrakstīt vēstuli arhitektu biedrībai vai kkam tamlīdzīgam, un esmu pārliecināta, ka atbilde būs sausa un formāla: metro projekts tika atcelts (būs izvairīšanās no lietas) un metro Latvijā nav lielas vajadzības būvēt... Te arī bija cilvēki, kuri ņirdza par Lietuvas, pēc amerikāņu pasūtījuma, slepenā cietuma eksistenci, bet vakar skatījos delfi.lt un tavu brīnumu - valsts iestādes pēc ilgas izvairīšanās, noliegšanas un "izmeklēšanas" simulācijas un sabiedrības spiediena, beidzot atzinušas, ka tāds cietums nav nekāda pasaciņa. Un tos, kas to pirms tam stāstīja labākajā gadījumā uzskatīja par dīvaiņiem, sliktākajā - par jukušajiem. Vai tiešām jums liekas, ka manam tēvam - cilvēkam ar augstāko izglītību, reālistam, baigi vajadzēja, lai viņu uzskatītu par, maigi sakot, fantazētāju? Domājiet, ka viņš neapzinājās, kā to uzņemtu pārējie? Tāpēc jau viņš jau to tikai manai mammai ieminējās, un arī ar lielu piespiešanos, jo apzinājās, ka pat viņa dzīvesbiedre tāpat nenoticēs, kur nu vēl pārējie.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 23 Dec 2009, 21:41 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Pievienojies: 30 Mar 2009, 22:11
Komentāri: 677
Konkrēts offtops jau aizgājis.
Viena lieta, ir slepenie cietumi, kuri pēc būtības nemaz nebija cietumi, bet gan vienkārši atvēlētas pamestas telpas un otra lieta ir 800km garš Metro, kuru uzbūvēt nevienam nezinot, vienkārši nav iespējams, nemaz nerunājot par to, ka tāds nafig nevienam nav vajadzīgs. Tāpēc viss šis stāstiņš ir liekams vienā plauktā ar citplanētiešiem u.c. figņu.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 23 Dec 2009, 23:22 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

CaMaRo rakstīja:
u.c. figņu.

Ne smieklami es atnācu
Tavas "figņas" klausīties.
Es atnācu skaidru prātu
Skaidru latvju valodiņu.

Ej uz savu Panzerkampfu
Lej tur savas figaliņas -
Ja neproti Latvju mēslainiņas!

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 24 Dec 2009, 14:17 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Pievienojies: 30 Mar 2009, 22:11
Komentāri: 677
Anna91 rakstīja:
CaMaRo rakstīja:
u.c. figņu.

Ne smieklami es atnācu
Tavas "figņas" klausīties.
Es atnācu skaidru prātu
Skaidru latvju valodiņu.

Ej uz savu Panzerkampfu
Lej tur savas figaliņas -
Ja neproti Latvju mēslainiņas!

Sveiki, lingvobot!
Ej un dibini ar Neaināru Lingvobotu partiju, varēsi visiem (sev arī) sieties klāt, arī sētas mietiem.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 24 Dec 2009, 16:57 
Klātesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:

Pievienojies: 01 Sep 2008, 21:44
Komentāri: 1466
Jautājums: Dārgā avīzes redakcija! Man ir 8 gadi. Daži no maniem mazajiem draugiem apgalvo, ka no Rīgas uz Maskavu nekāda Pazemes Metro nav. Mans tētis toties saka - ja kas iedrukāts avīzē, tad tā ir taisnība. Lūdzu pasakiet taisnību - vai tāds metro ir vai nav? Ar cieņu, Virdžīnija, Ežu ielā 115.

Atbilde: Labdien Virdžīnija! Taviem mazajiem draugiem nav taisnība. Viņus iespaidojušas skepticisma laiku šaubas. Viņi netic nekam tādam, ko nevar redzēt savām acīm. Viņi domā, ka nevar pastāvēt nekas tāds, ko nevar saprast viņu mazie prāti. Visi - gan lielo, gan mazo ļaužu prāti, Virdžīnija, ir mazi, salīdzinot ar bezgalīgo Visumu mums apkārt, salīdzinot ar to Saprātu, kas spēj aptvert visu patiesību un visas zināšanas.

Jā, Virdžīnija, ir tāds Pazemes Metro no Rīgas uz Maskavu. Tas pastāv tikpat droši kā mīlestība, uzticība, Ziemassvētku vecītis un gaišas domas - visas tās lietas, kas pilda mūsu dzīvi ar augstāko daiļumu un prieku. Cik gan skumīga būtu pasaule bez Metro uz Maskavu - gandrīz tikpat skumīga, ja tajā nebūtu pašas Virdžīnijas. Nebūtu bērnu prieka, dzejas, romantikas, lai padarītu kaut cik ciešamāku mūsu eksistenci. Mums nebūtu ne par ko baudījums, izņemot to, ko redzam un sajūtam. Mūžīgā gaisma, ar kuru bērnības sapņi piepilda pasauli, tiktu izdzēsta.

Tu varētu tam neticēt; Tu varētu pārliecināt savu tēti uztaisīt urbumus visā ceļā no Rīgas līdz Maskavai un klausīties, vai tur lejā kas nebrauc. Bet pat ja viņš nedzirdētu šo Metro, ko tas pierādītu? Neviens neredz un nedzird Rīgas-Maskavas Metro, bet tā nav zīme, ka viņa nav. Visīstākās lietas pasaulē ir tās, ko nedz bērni, nedz pieaugušie neredz. Vai esi redzējusi pasaku pūķus dancojam pie tavas mājas? Neviens nevar iztēloties visus tos brīnumus, kuri ir nesaredzami šajā pasaulē.

Vari izjaukt mazuļa grabuli un apskatīties, kas iekšā taisa troksni, bet neredzamo pasauli no mūsējās atdala plīvurs, ko neviens - pat visstiprākais cilvēks vai visas pasaules stiprākie cilvēki var pārraut. Tikai ticība, iztēle, dzeja, mīlestība, romantika var atsegt šo plīvuru un skatīt pārdabisko skaistumu un godību aiz tā. Vai tas viss ir īsts? Ak, Virdžīnija, visā pasaulē nekas cits nav tikpat īsts un pastāvīgs.

Lai mums nebūtu Metro uz Maskavu?! Paldies Dievam - tāds ir un tāds būs mūžīgi. Arī tūkstoš un simttūkstoš gadus pēc mums tāds būs un vizinās mūsu laimīgos bērnības sapņus.

(Pārstāstīts amerikāņu avīžnieka Francis Pharcellus Church, "New York Sun" redaktora raksts, pirmo reizi nodrukāts 1897.gadā.)

Priecīgus Jums visiem Ziemassvētkus!

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 25 Dec 2009, 01:41 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Metro ir.
Attēls
Kalvi, visgardāk smejas tas, kurš smejas pēdējais :evil:

Profils Sūtīt e-pastu  
 Komentāra virsraksts: Re: Slepens metro Rīga-Maskava?
KomentārsIevietots: 28 Dec 2009, 23:48 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Pievienojies: 10 Okt 2009, 12:57
Komentāri: 65
Atrašanās vieta: Dzimtene Latvija.
Es nenoliegtu tāda metro eksistenci,protams tam nav pierādījumu bet nu noliegt to ar nevar.

Latviju latviešiem! Sieg Heil!14/88

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 31 Dec 2009, 00:47 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:

Pievienojies: 04 Okt 2008, 20:31
Komentāri: 591
Anna91 rakstīja:
jo neviena psrs tauta tai nelaizīja rokas tik labi, kā latvieši, kuru dēļ Latvijā tika nekontrolēti ievesti kolonisti, nenormāli rusificēta latviešu valoda (pat krievu komunisti tik traki nebija paredzējuši rusificēt latviešu valodu, kā to uzstāja latviešu komunisti) u.t.t. Mums nodevēju nekad nav trūcis - ne toreiz ne arī tagad... Gan jau pa to metro tika nogādāti steidzami, slepeni dokumenti vai kkas tamlīdzīgs.

Izlasiet kaut vai tikai vienu grāmatu: "Latvijas nacionālo partizānu karš. 1944-1953", un tad varbūt sapratīsit, ka latvieši varonigi cīnījās pret padomju okupacijas režīmu un nekādi roku laizītāji vis nebija.
Starp citu, Jūsu rakstīto lasu ar nelielām aizdomām - manā laikā tā izteiktos čekas ziņu pienesēji.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 01 Jan 2010, 22:46 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:

Pievienojies: 17 Okt 2009, 18:38
Komentāri: 65
:D Nav iespējams taču uzbūvēt metro pa slepeno! Pat par mežos būvētiem objektiem parasti tauta zināja. Kur nu Rīgā slepenais metro!

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 02 Jan 2010, 00:32 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

šatafakap!... un pietaupi savas jēlības pie sevis :| ja kkas nepatīk, nediskutē! nevis laid te savas beztēmas hiheles...

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 02 Jan 2010, 00:55 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Un starp citu, es te drusku painteresējos pa to lietu, un uzzināju, ka daudziem maskaviešiem nav nekāds noslēpums, ka maskava ir viens no galvenajiem centriem slepenajam metro tīklam, kas plešas nevis simtos, bet gan tūkstošos kilometru aiz maskavas robežām. Viens vecis tur jau kopš 90 gadiem centās pierādīt, ka paralēli publiskajam metro iet neskaitāmi slepeno metro tīkli. Un tikai nesen kremlis beidzot, pēc neapstrīdamiem tā saukto "diggeru" pierādījumiem un spiediena, apstiprināja 40 gados celto slepeno metro staļina vajadzībām. Tātad pārējos tīklus tik drīz neatklās, ja jau uzdrošinājās atklāt pirms aptuveni 65 gadiem celtu metro. Ne velti kkāc no psrs aprindām teica, ka "Mums ir lielākais metro pasaulē, tikai neviens to neredz..." Ar metro ir tāpat, kā ar tā sauktajām "zudušajām pilsētām" jeb militārajām, kuras nav iezīmētas kartē, bet tomēr eksistē.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 02 Jan 2010, 16:13 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:

Anna, tu jauc visu vienā putrā. Maskavā tiešām jau pirmā metro būvniecības stadijā tika veidots paralēlais slepenais metro tīkls jeb Metro-2, taču tas bija tikai Maskavā un Piemaskavā. Garākais maršruts - 60 km. http://mosday.ru/maps/?metro-2 iespējams ir vēl kādi nezināmie atzari, bet viņi turpat Piemaskavā vien ir. Pat uz rezerves galvaspilsētu Kuibeševu (precīzāk pazemes pilsētu Žiguļu kalnos pie Kuibiševas t.i. tā Padomju gados Samāras pilsētu sauca) šāds metro neiet.Vai tu gadījumā pazemes metro ideju neesi pagrābusi no šejienes http://absurdopedia.wikia.com/wiki/%D0% ... 80%D0%BE-2 Padomju gados ar lielu pompu BAMu būvēja un milzu līdzekļi tam tika tērēti, un pabeidza tikai kaut kad 90-tajos, kur nu vēl pazemes metro un slepeni. :D

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 02 Jan 2010, 16:40 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Cienījamais, Jāni Ratkēvič! Man ļoti nepatīk, ja mani apvaino un par mani ņirgājas! pietaupi savas jēlības pie sevis! Tas, ka tu man mēģini piešūt visādas absurdopedias un sazin, ko vēl, nenozīmē, ka es pakļaušos tavām stulbajām provokācijām! Ps. ko ta rakņājies pa internetu, ja jau tā netici?! Tavai zināšanai, es tikai pēc tam sāku meklēt kko internetā. Pamatavots man ir viens, un tas ir mans tēvs. Jo tavai zināšanai 90 gadu sākumā tāda interneta Latvijā vēl nebija! :evil: Ir tikai 2 varianti, vai nu mans tēvs bija jukušais vai nu viņš teica taisnību, tā, ka aiztaupi savu smīkņu pie sevis!

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 02 Jan 2010, 16:43 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Pievienojies: 01 Sep 2008, 11:32
Komentāri: 1275
Atrašanās vieta: Dobeles raj., Augstkalne
Anna91 rakstīja:
vai nu mans tēvs bija jukušais

Jums laikam tas ir iedzimts. :mrgreen:

P.S. Atvaino, nespēju noturēties. :lol:

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 02 Jan 2010, 17:38 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Pievienojies: 27 Aug 2008, 16:37
Komentāri: 590
Atrašanās vieta: Latvija!
Šī ideja par slepeno pazemi man liekas dzirdēta. Cionas protokolos bija minēts ka pazeme lielpilsētās ir piekrauta ar sprāgstvielām vai kā tamlīdzīgi. Vai tas mūsdienās tā ir es šaubos, bet to ka varētu būt slepenie tuneļi un tādas lietas es nešaubos. Es apšaubu tā Rīga-Maskava mērogu un arī to, ka mūsdienās tos vēl izmanto.

Tikai nezinu kāpēc vajadzīgs ir metro starp Rīgu un Maskavu. Pa šoseju var aizbraukt lētāk un vēlāk pa gaisu arī ātrāk var aizbraukt. Tai skaitā vedod slepenas kravas un cilvēkus. Tā ka lietderība man nav zināma.

Es zinu kā ir saskarties ar neticību, kaut vai daudz reālākajā gadījumā ar to uTorrent.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 02 Jan 2010, 17:43 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:

Tā ka Latvija atrodas tajos platuma grādos, kur bazalta klints vietām ir lidz virszemei, tad, laikam, pagrūti būtu izskrubināties tālāku gabalu. :)

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 02 Jan 2010, 17:48 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Pievienojies: 27 Aug 2008, 16:37
Komentāri: 590
Atrašanās vieta: Latvija!
Slepenā metro būvē daudz lielākas grūtības sagādātu kā to būvi un ar to saistītos vērienīgos darbus noturēt absolūtā slepenībā. Tātad ja pieņemam ka tāds metro eksistē, tad viņi ir atrisinājuši lielāko pārbaudījumu ar slepenību, un tādi tehniskie apgrūtinājumi kā klintis arī būtu atjautīgā veidā atrisināti.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 02 Jan 2010, 18:01 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:

Aha! Ļautiņiem lika būt cietiem kā klints un klintij kļūt mīkstai ka vasks. Un autoceļš Rīga-Maskava bij vajadzīgs tik kur no tuneļa izrakto bērt.

Profils Sūtīt e-pastu  
KomentārsIevietots: 02 Jan 2010, 18:59 
Promesošs
Lietotāja rangs:
Lietotāja rangs:
Lietotāja profilbilde

Tiešām NOŽĒLOJU, ka vēru muti vaļā un to izstāstīju! Piedāvāju smīkņātājiem beigt diskusiju ar, smīkņātājprāt, jukušo Anniņu, pretējā gadījumā es jūs uzskatīšu par savējiem! Aicinu palikt tikai tiem, kas ir manā pusē vai arī tiem, kam ir architekta izglītība! Netaisos turpināt diskusiju ar tā sauktajiem mūžīgajiem skeptiķiem! Ja jūs uzskatāt, ka tas ir murgs - atšujaties un ignorējiet šo tēmu!

Profils Sūtīt e-pastu  
Parādīt komentārus, kas pievienoti:  Šķirot pēc  
Veidot jaunu tematu Komentēt  [ kopā 36 komentāri ]  Iet uz lapu 1, 2  Nākošais

Visi laiki ir UTC + 2 stundas [ DST ]

Forumā esošie

Lietotāji, kas šobrīd atrodas šajā foruma sadaļā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Šajā foruma sadaļā veidot jaunus tematus tu nevari
Šajā foruma sadaļā atbildēt uz tematiem tu nevari
Šajā foruma sadaļā rediģēt savus komentārus tu nevari
Šajā foruma sadaļā izdzēst savus komentārus tu nevari
Šajā foruma sadaļā ievietot paziņojumus tu nevari

Iet uz:  

Latvijas Reitingi

Izskata autori: John Olson un Jānis Iesalnieks
Darbojas ar phpBB 3 © 2008 phpBB Group
latviskoja Jānis Iesalnieks